Diyarbakırlı Elif Yaşarın büyük başarısı

Diyarbakırlı Elif Yaşarın büyük başarısı


DİYARBAKIR (A.A) - Muazzez Sümer Kız Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerinden Elif Yaşar, bir süre önce düzenlenen Ateşli Silahlar Zafer Kupası yıldızlar kategorisinde Türkiye rekoru kırarak birinci olduğu bildirildi.
     Beden Eğitimi Öğretmeni Remzi Atlı, kazanılan başarıların tesadüf olmadığını spora verilen önemin ve gösterilerin çabanın karşılığı olduğunu belirterek, Muazzez Sümer Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak basketbolda da tarihi başarılara imza attıklarını söyledi.
     Okul olarak basketbolda son yılların en iyi takımı olduklarını ifade eden Atlı, şöyle konuştu:
     Bölge şampiyonluğu elde ettik. Ferdi sporlarda da başarı olmak için kapsamlı bir çalışma başlattık. Öğrencilerimizin yeteneklerini ortaya çıkarma ve bunları geliştirme konuşunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün gerekli olan birimleriyle koordinasyon içinde bulunuyoruz. Atıcılık Diyarbakır İl Temsilcisi ve milli takım antrenörü Abdurrahman Akgüne öğrencimiz Elif Yaşarı teslim ettik. Kısa sürede bu öğrencimiz önemli başarılar elde etti. Ateşli Silahlar Zafer Kupası da Türkiye rekoru kırarak birinci oldu. Elifin elde ettiği başarı diğer öğrencilerimizin de spora yönelmelerini sağladı. Artık Muazzez Sümer Kız Teknik ve Meslek Lisesi basketbolun dışında diğer spor faaliyetlerinde etkili bir şekilde varlığını gösteriyor. Bu anlamda bizlere ve öğrencilerimize büyük destek veren okul müdürümüz Serpil Tekaya teşekkür ediyoruz dedi.
     Antrenör Abdurrahman Akgün ise Elif Yaşarın yetenekli bir sporcu olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakan / Meral Özdemir
     Yayıncı: Necdet Doğruyol
<< Önceki Haber Diyarbakırlı Elif Yaşarın büyük başarısı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER