DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kocaelide

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kocaelide -Uysal: Herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiyeyi yaratabilecek olan parti Demokrat Partidir (Fotoğraflı - Görüntülü)


KOCAELİ (A.A) - Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiyeyi yaratabilecek olan parti Demokrat Partidir dedi.
     Uysal, partisinin Kocaeli İl Başkanlığını ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, Türkiyenin büyük bir ülke olduğunu ve bu büyüklüğüne yaraşır bir şekilde yönetilmesine talip olduklarını söyledi.
     Türkiyenin büyüklüğünü ve bütünlüğünü kavrayamayanların zaman içerisinde zafiyete düşürdüğünü ifade eden Uysal, milleti kucaklayan bir anlayışa sahip olduklarını ifade etti.
     Uysal, geçmişte adalet ve yargı sisteminin tartışıldığına dikkati çeken Uysal, Bugün de adalet ileri demokrasi denilerek yine tartışılır halde. Herkesin hukukundan emin olduğu bir Türkiyeyi yaratabilecek olan Demokrat Partidir. Geçmiş tecrübemiz buna işaret eder. Siyasi geleneğimiz, sadece oyunu aldığımız kitlelerin değil, oyunu alamadığımız kitlelerin de hakkını, hukukunu, rızasını gözeterek bugünlere gelmiştir dedi.
     Uysal daha sonra Karamürsel ilçesine de giderek burada esnaf ve vatandaşla sohbet edip sorunlarını dinledi.
     Çay bahçesinde partililerle görüşen Uysal, burada yaptığı konuşmada da bütünlüğü ve beraberliği sağlayarak yola devam etmeleri gerektiğini belirterek, Milletin gönlünde ve yüreğinde karşılık bulabilecek üslup ve anlayışla da hayallerimizi paylaşmak durumundayız diye konuştu.
     Uysal, sadece millete hizmet eden, milletin öncülüklerini kendi öncelikleri sayan siyasi hareketi tekrar rayına oturtmayı amaçladıklarını dile getirdi. Uysal ve beraberindekiler daha sonra Kocaeli Valisi Ercan Topacayı ziyaret etti.
    
     Muhabir: Necdet Doğruyol / Melih Palas
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Kocaelide Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER