Düzcede Kariyer Günleri

Düzcede Kariyer Günleri -Düzce Belediye Başkanı Bayram: -Kariyer, sonu olmayan, sürekli öğrenmeyle geçirilmesi gereken bir serüvendir


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Kariyer, sonu olmayan sürekli öğrenmeyle geçirilmesi gereken bir serüvendir dedi.
     Bayram, Cumhuriyet Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen Mesleki ve Teknik Eğitim Kariyer Günleri etkinliğinde yaptığı konuşmada, öğrencilerin programdan edineceği izlenimlerin ileride faydalı olacağını söyledi.
     Bayram, öncelikle kariyerin ne demek olduğunu bilmek gerektiğini dile getirerek, Sizler öğrenim çağında belirli meslekleri öğreniyorsunuz. Kariyer, sonu olmayan sürekli öğrenmeyle geçirilmesi gereken bir serüvendir diye konuştu.
     Bireylerin mesleklerini tercih ederken yapmaları gereken en önemli şeyin kendilerini tanımak olduğunu dile getiren Bayram, şöyle konuştu:
     Bir meslek sahibi olmanın koşulu kazandığınız parayla orantılı değildir. Meslek, insanın becerisiyle örtüşmelidir. Hayatınızın her kesiminde kendiniz olmalısınız. Ne iş yaparsanız yapın dürüst yapmak zorundasınız. Mesleklerinizi icra ederken sizden öncekilerden daha iyi yapmak durumundasınız.
     Bayram, konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtladı.
     Üç gündür devam eden etkinlik, yarın düzenlenecek kapanış töreniyle sona erecek.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzcede Kariyer Günleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER