Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -İşyeri Egzersizleri Projesi


DÜZCE (A.A) - Düzcede "İşyeri Egzersizleri Projesi" hayata geçirildi.
     Gençlik ve Spor Bakanlığınca yurt genelinde başlatılan proje kapsamında Düzce Belediyesinde çalışan personele uygulamalı olarak egzersiz hareketleri gösterildi.
     Antrenör Tuğba Kılıç yönetinde gerçekleşen programa katılan Belediye Başkanı İsmail Bayram, 10 dakika süren egzersiz programının çok faydalı olacağını söyledi.
     "Egzersiz programı ile hayatlarında karşılarına çıkabilecek sağlık sorunlarının önüne geçeceklerini düşünüyorum" diyen Bayram, "Böyle bir projeyi başlattıkları için Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şirana teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı.
     Şiran ise tüm kamu, kurum ve kuruluşlarında uygulanacak proje ile her yaştan insana spor yaptırmayı hedeflediklerini söyledi.
    
     -"Mesleğimi Tanıyorum Projesi" sona erdi-
    
     Düzce Belediyesince başlatılan "Mesleğimi Tanıyorum Projesi" sona erdi.
     Öğrencilerin meslek seçimlerine ve derslerine katkıda bulunmak amacıyla başlatılan proje kapsamında uzman kişiler öğrencilere deneyimlerini anlattı.
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, yaptığı açıklamada, hedeflerinin öğrencilere meslek seçimlerinde rehber olabilecek görüşler edinmelerini sağlamak olduğunu vurguladı.
     Bir ayda 17 okula gittiklerini ifade eden Bayram, "İdarecilerden tutun, öğretmen ve öğrencilerden büyük ilgi gördük. Amacımıza ulaştık" diye konuştu.
    
     -Gönül Elçileri Projesi-
    
     Gönül Elçileri Projesinin 18. toplantısı Cumayeri ilçesinde yapıldı.
     Cumayeri Çok Programlı Lisesinde düzenlenen toplantıda konuşan Düzce Valisi Adnan Yılmazın eşi Aysel Yılmaz, koruyucu ailenin gönüllerin birlikteliğini sağlamakla görevli olduğunu vurguladı.
     Gönüllü sayısını artırmak istediklerini belirten Yılmaz, "Sizlerin desteğiyle daha çok çocuğumuzu sıcak yuvaya taşımayı hedefliyoruz. Onların küçük bir gülüşünü bile görmek dünyalara bedel" dedi.
     Yılmaz, insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu şeyin sevgi olduğunu vurgulayarak, "Gönülden gönüle kuracağımız köprülerle sevgiyi güçlendirmeli ve çoğaltmalıyız. Bizim gönüllerimiz çok zengin ve bu zenginlik, sevgi ve merhamet yoksunu çocuklarımıza yetecektir" diye konuştu.
    
     Muhabir: Barış Zengin / Onur Orhan
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER