Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzce Belediyesinden Medya rafting turu


DÜZCE (A.A) - Düzce Belediyesi tarafından "Medya Rafting Turu" düzenlendi.
     Cumayeri Dokuzdeğirmen Köyünde iki gün süreyle düzenlenen Rafting turuna ulusal basın mensupları katıldı.
     Programın birinci gününde medya çalışanlarına rafting tesislerinde brifing verildi ve 11 kilometrelik parkurda rafting yapıldı.
     Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, rafting turizminin Türkiyedeki önemine değinerek "Düzce rafting için Türkiyede önemli bölgelerden ve parkurlardan birine sahip. Bu sporu seven ve heyecan yaşamak isteyenlerin rağbet ettiği bir yer haline geldi" dedi.
     Düzcenin turizmdeki yeri ve tanıtımı açısından rafting sporunu önemsediklerini dile getiren Bayram, belediye olarak desteklediklerini de sözlerine ekledi.
    
     -DÜde Erasmus Programı eğitimi-
    
     Düzce Üniversitesi (DÜ) Eramsus eğitim programları kapsamında Polonyanın Rzeszow Üniversitesinden iki öğretim üyesini ağırladı.
     Farklı kültürden öğretim üyelerini bir araya getirerek gerek öğrencilerin, gerekse öğretim üyelerinin farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmasını amaçlayan Erasmus eğitim programı kapsamında Polonyadan iki öğretim üyesi DÜde eğitim verdi.
     DÜyü ziyaret eden Dr. -Colin F. Hales- ve Dr. Barbara Basia Fura, işletme fakültesi lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin derslerine girdi.
     Dr. Hales elektronik Pazarlama ve Müşteri İlişkileri Yönetimi konularında, Dr. Fura ise ekonomi alanında öğrencilere seminer verdi.
    
     -Cumayeri Belediyesi halka bedava patates dağıttı-
    
     Cumayeri Belediyesi, Nevşehirden gelen 60 ton patatesi vatandaşlara ücretsiz olarak dağıttı.
     Belediye Başkanı Yakup Keleşin bizzat yardımcı olduğu dağıtıma halk yoğun ilgi gösterdi.
     Keleş, belediye olarak amaçlarının hizmet olduğunu ve her durumda bunu yansıtmaya çalıştıklarını ifade ederek, gerçekleştirdikleri yardımların artarak devam edeceğini dile getirdi.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER