Düzceden kısa kısa

Düzceden kısa kısa -Düzcede atletizm yarışları yapıldı


DÜZCE (A.A) - Okullararası Puanlı Atletizm İl Birinciliği yarışları 300 sporcunun katılımıyla yapıldı.
     Şıralık Spor Tesisleri ve Düzce Üniversitesi (DÜ) Stadyumunda gerçekleştirilen müsabakalarda küçük kızlarda Eskimengencik İlkokulu birinci, Cumayeri Kanuni İlkokulu ikinci ve Hikmet Akın Ortaokulu üçüncü oldu.
     Küçük erkeklerde Eskimengencik İlkokulu birinci, Hikmet Akın Ortaokulu ikinci ve Cumayeri Kanuni İlkokulu üçüncü oldu.
     Yıldız kızlarda Eskimengencik, Beyciler Ortaokulu ve Doğa Koleji ilk üç sırayı paylaşırken, yıldız erkeklerde ise Yunusbey Koleji birinci, Eskimengencik İlkokulu ve Hikmet Akın Ortaokulu ikinci ve üçüncü sırayı aldı.
     Genç kızlarda Cumayeri ÇPL, genç erkeklerde Çilimli ÇPL birinci, Cumayeri ikinci ve İmam Hatip Lisesi üçüncü oldu.
     Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, "Sizlerin yarışmalara katılması ve kendinizi bir spor dalına adamanız bizi fazlasıyla memnun ediyor. Bütün tesislerimiz sizlerin emrinde ve istediğiniz zaman burada spor faaliyetlerinde bulunabilirsiniz. Hepinize gruplarda başarılar diliyorum" dedi.
     Başarılı sporcular Puanlı Atletizm Grup Birinciliği Yarışlarında Düzceyi temsil edecek.
    
     -Futsal Grup Maçları sona erdi-
    
     Okul Sporları Türkiye Futsal Yarı Final Müsabakaları, Akçakoca Spor Salonunda yapıldı.
     Kırıkkale, Zonguldak, Ankara, Bursa, Kırşehir, Düzce, İstanbuldan ikişer, Karabük ve Kastamonu temsilcilerinden toplam 16 kız ve erkek futsal takımının mücadele ettiği müsabakalarda, Düzceyi erkeklerde Gümüşova Lisesi, kızlarda ise Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi futsal takımları temsil etti.
     Kızlarda İstanbul Pendik Kız Meslek Lisesi, Sakarya ve Çankırı temsilcileri mutlu sona ulaşırken, erkeklerde ise İstanbul Pendik Endüstri Meslek Lisesi, Ankara Deneme Lisesi ve İstanbul Avcılar Lisesi gruptan çıkmayı başardı.
     Erkeklerde Düzceyi temsil eden Gümüşova Lisesi grubunu ikinci sırada tamamlarken, kızlarda Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi ise 1 galibiyet ve 2 yenilgi ile grubunu üçüncü sırada tamamladı.
     Final karşılaşmaları 26 Nisanda Çorumda yapılacak.
    
     -Liselerde Girişimcilik ve Kariyer Günleri-
    
     TOBB Düzce İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde gerçekleştirilen Liselerde Girişimcilik ve Kariyer Günleri Projesinin yedinci paneli Yığılca Çok Programlı Lisesinde yapıldı.
     Panele öğrencilerin yanı sıra, Düzce Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Saim Yılmaz, Yığılca İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevdet Aşkın, Okul Müdürü Hasan Yalılı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Barış Zengin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzceden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER