Düzce Valisi Yılmaz görevine başladı

Düzce Valisi Yılmaz görevine başladı -Vali Yılmaz: -Düzceyi dünya ve marka şehri yapacağız ve hiç yorulmayacağız


DÜZCE (A.A) - Düzce Valisi Adnan Yılmaz, görevine başladı.
     Valiler kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı görevinden Düzce Valiliğine atanan Adnan Yılmaz için valilik önünde karşılama töreni düzenledi.
     Yılmaz, tören mangasını selamlayarak, kendisini karşılayan kaymakamlar, daire müdürleri ve valilik personeliyle tokalaştı.
     Yılmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, devlette devamlılığın esas olduğunu belirterek, Bizde de bayrak yarışı esastır. Benden önceki arkadaşımdan bayrağı devraldık. Daha çok koşacağım. Benden sonraki arkadaşım da benden sonra daha çok koşacak. Böylelikle Düzcemizi layık olduğu seviyeye hep birlikte çıkaracağız dedi.
     Marmara depreminin yıl dönemi olduğunu vurgulayan Yılmaz, 17 Ağustos depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Geride kalanlara bir daha Marmara depremi gibi acılar yaşatmasın. Oradan çıkarılacak dersler de şüphesiz vardır diye konuştu.
     Düzce Valiliği görevimi tamamladığımda yüreklerde bir hoş seda bırakabilirsem kendimi bahtiyar göreceğim diyen Yılmaz, sözlerini şöyle tamamladı:
     Hizmet yarışı için buradayız. Bu bayrağı biz taşıyacağız, birlikte taşıyacağız. Aziz vatandaşlarımın içinden biri olacağım. Yani Düzceli olmaya talip oldum. Düzceyi dünya ve marka şehri yapacağız ve hiç yorulmayacağız. Mevlaya şükrediyorum, bu göreve bize layık gördüğü için. Hizmetkar olamaya geldim. Allah mahcup etmesin.
    
     Muhabir: İbrahim Tezel / Ömer Ürer
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Düzce Valisi Yılmaz görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER