Edirnede hırsızlık

Edirnede hırsızlık -Edirnenin Keşan ilçesinde bir evin önündeki otomobili alarak kaçan hırsızlar, polis ekipleriyle yaşanan kovalamaca sonucu Tekirdağda yakalandı


TEKİRDAĞ (A.A) - Edirnenin Keşan ilçesinde bir evin önündeki otomobili alarak kaçan hırsızlar, polis ekipleriyle yaşanan kovalamaca sonucu Tekirdağda yakalandı.
     Ünal K. ve Birol P. Keşanda bir eve girerek, iki adet dizüstü bilgisayarı ve masanın üzerinden aldıkları anahtar ile binanın önünde duran 34 HJ 0244 plakalı otomobili çalarak kaçtı.
     Durumun fark edilmesiyle, şüphelilerin Tekirdağ üzerinden İstanbula gitme ihtimaline karşın, otomobilin plakası Tekirdağ Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplere de verildi.
     Polis ekiplerince yapılan araştırmalarda otomobilin Malkara yolundan Tekirdağ yönüne gittiği tespit edildi.
     Aydık Tesisleri yakınlarında polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan şüpheliler, kaçmaya başladı.
     Şüpheliler, bir süre sonra çaldıkları otomobili yol kenarında bırakarak, bu kez içinde kimliği tespit edilemeyen iki kişinin bulunduğu 34 GGH 91 plakalı otomobile binerek kaçmaya devam etti.
     Polis ekipleri, kısa süren kovalamaca sonunda Ünal K. ve Birol Pyi boş arazide yakalayarak gözaltına alırken kimliği tespit edilemeyen diğer iki kişi kaçtı.
     Gözaltına alınan Ünal K. ve Birol P, emniyetteki işlemlerinin ardından Keşan Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim edilirken diğer iki kişi için arama çalışması başlatıldı.
     Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
    
     Muhabir: Yavuz Karaduman/Muhterem Erkul
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Edirnede hırsızlık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER