Edirneli şekerlemeciden aşk hamuru hediyesi

Edirneli şekerlemeciden aşk hamuru hediyesi -14 Şubat Sevgililer Günü için özel üretilen badem ezmeleri, aşk hamuru adıyla sevgililere ücretsiz dağıtılacak


EDİRNE (A.A) - Edirneli bir şekerlemecinin, 14 Şubat Sevgililer Günü için özel hazırlattığı badem ezmeleri, aşk hamuru adıyla sevgililere ücretsiz dağıtılacak.
     Arif Meriç, Abdurrahman Mahallesindeki şekerleme imalathanesinde gazetecilere yaptığı açıklamada, kalp şeklindeki badem ezmelerinin çilek aroması, gıda boyası ve kalp kalıbıyla hazırlandığını söyledi.
     Aşk hamuru adını verdiği badem ezmelerinin hummalı bir çalışmayla 14 Şubat Sevgililer Gününe özel üretildiğini belirten Meriç, Sevgililer gününde aşk hamuru dağıtmaya bir yıl öncesinden karar verdik. Dünya çok büyük sıkıntı ve dertlerin içinde. Biz de aşk hamurunu yoğuralım ve bu aşk hamuru bütün dünyaya Edirneden örnek olsun istedik. Bunun için de 1 ton badem ezmesinden aşkın hamurunu yoğurduk ve bütün sevgililere 14 Şubat günü ücretsiz dağıtacağız. Tüm sevgililerin 14 Şubat Sevgililer Gününü canı gönülden kutluyoruz diye konuştu.
     20 bin paket badem ezmesini Edirnedeki şubelerinde sevgililere ikram edeceklerini kaydeden Meriç, aşk hamuru paketlerinin içerisine lokum da koyacaklarını söyledi.
     Bu arada, yerel bir müzisyen, keman çalıp şarkı söyleyerek, badem ezmelerini hazırlayan çalışanlara destek verdi.
    
     Muhabir: Gökhan Balcı / Cihan Demirci
     Yayıncı: Erdal Turanlı
<< Önceki Haber Edirneli şekerlemeciden aşk hamuru hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER