Edremit Körfezinden kısa kısa

Edremit Körfezinden kısa kısa -Burhaniye Belediyesinde lastik eğitimi verildi


BALIKESİR (A.A) - Bir lastik firması tarafından, Burhaniye Belediyesi makine ikmal bölümü ve satın alma birimi çalışanlarına doğru lastik seçimi hakkında seminer düzenlendi.
     Burhaniye Belediyesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen seminerde konuşan firmanın Bursa Bölge Müdürlüğü eğitmeni, doğru lastik seçimi, arızalar, lastiklerin kullanım talimatları ve özellikleri hakkında bilgi verdi.
     Lastiğin tarihçesi, lastik bileşenleri ve görevleri, fonksiyonları, ömrünü etkileyen faktörler, arızalar ve lastik hakkında detaylı bilgiler sunan eğitmen, özellikle kış aylarında yoğun yaşanan trafik kazalarının azaltılması için kış lastiği kullanımının kaçınılmaz olduğunu vurguladı.
     Tüketicilerin eski lastiklerini yenisi ile değiştirirken mutlaka aynı ölçülerde ve özellikte lastik kullanılması, lastik yenileme aşamasında mutlaka yetkili servislerden alım yapılması gerektiği, doğru lastik kullanımının uzun lastik ömrü, konfor, düşük yakıt tüketimi ve sürüş emniyeti üstünlüğü sağlayacağı belirtildi.
    
     -Tatil beldelerinde sivrisinekle mücadele-
    
     Edremitin turizm beldelerinde sivrisinekle mücadele çalışmaları, sezonun çok öncesinde başladı.
     İlaçlama çalışmalarının önemine değinen Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Sivri sinekle mücadeleye her zaman ayrı bir önem veriyoruz. Çok geniş bir alana sahip olan beldeyiz. Yaz aylarında artan nüfusumuzla sorumluluklarımız da artıyor. Bunlardan biride hiç kuşkusuz sinek ve sivrisinekler mücadele dedi.
    
     Muhabir: Emrah Elmas / Hakan Firik
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Edremit Körfezinden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER