Eğitim

Eğitim-Bir-Senden Okul Yöneticileri ve İş Yeri Temsilcileri toplantısı


KAYSERİ (A.A) - Eğitim-Bir-Sen Kayseri Şubesi, Okul Yöneticileri ve İş yeri Temsilcileri istişare toplantısını gerçekleştirdi.
     Bir restoranda düzenlenen toplantıya Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Niğde ve Sivastan şube başkanları, il ve ilçe milli eğitim müdürleri, bazı kurum ve kuruluşların temsilcileri, okul müdür ve müdür yardımcıları ile iş yeri temsilcileri katıldı.
     Genel Başkan Gündoğdu, açılışta yaptığı konuşmada, şube kurmak için 7 kişi bulamadıkları günlerden 231 bin üye sayısına ulaştıkları günlere geldiklerini söyledi.
     Bunun, doğru iş yaptıklarının göstergesi olduğunu vurgulayan Gündoğdu, Doğru sendikacılık yaptığımız için bugünlere geldik. Bunun için rabbimize şükrediyoruz. Biz dünyadaki gelişmelere göre sendikacılık yapıyoruz. Çünkü dünyadaki gelişmelere karşı gelerek sendikacılık yapılamaz dedi.
     Kayseri Şube Başkanı Aydın Kalkan da, Eğitim-Bir-Senin büyük ve güçlü bir aile olduğunu belirterek, Kayseride 11 iş kolunun hepsinde yetkiliyiz, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen olarak Kayserinin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Üyelerimizin ve ülkemizin menfaatleri için gece gündüz çalışmaktayız. Bu gücün oluşmasında en büyük pay uç beyleri dediğimiz iş yeri temsilcilerinindir. Aynı şevk ve heyecanla çalışmalarınıza devam edeceğinize inanıyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Musa Özyürek
     Yayıncı: Mustafa Yıldız

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER