Ekonomi Bakanı Çağlayandan bayram mesajı

Ekonomi Bakanı Çağlayandan bayram mesajı -Çağlayan: Etrafı ateş çemberi içinde olan bir coğrafyada, hep birlikte Ramazan ayını barış, kardeşlik, dayanışma, paylaşma ve huzur içinde bitirip, Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Etrafı ateş çemberi içinde olan bir coğrafyada, hep birlikte Ramazan ayını barış, kardeşlik, dayanışma, paylaşma ve huzur içinde bitirip, Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz ifadelerini kullandı.
     Çağlayan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, ayların en mübareki olan Ramazan ayının hep birlikte eda edildiğini ve bayrama erişildiğini belirtti.
     Ekonomi Bakanı Çağlayan, Mersin milletvekili ve Mersinli olarak Ramazan ayı boyunca vatandaşlarla çeşitli vesilelerle bir araya geldiğini ifade eden Çağlayan, şunları kaydetti:
     Düzenlenen iftarlarda, iftar sonrasındaki etkinliklerle sizlerle birlikte Ramazanın güzelliğini, dayanışmasını, coşkusunu, mutluluğunu yaşadık. Bayramlar ki dargınlıkların unutulduğu, insanların kardeşçe kucaklaştığı millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Bayramlar dostluğun, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin pekiştiği günlerdir. Etrafı ateş çemberi içinde olan bir coğrafyada, hep birlikte Ramazan ayını barış, kardeşlik, dayanışma, paylaşma ve huzur içinde bitirip, Ramazan Bayramına erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesile ile milletimizin, İslam aleminin ve insanlığın Ramazan Bayramını tebrik ediyor, sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde nice bayramlar diliyorum.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar / Süleyman Tıraş / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber Ekonomi Bakanı Çağlayandan bayram mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER