El Maktumun oğlu Diyarbakırda tedavi edildi

El Maktumun oğlu Diyarbakırda tedavi edildi -İstanbuldan Dubaiye gitmekte olan özel uçak, BAE Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakan Maktumun rahatsızlanan 1 yaşındaki oğlu için Diyarbakıra acil iniş yaptı


DİYARBAKIR (A.A) - Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Devlet Başkan Yardımcısı ve Başbakan Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktumun ailesini taşıyan özel uçak, Maktumun rahatsızlanan 1 yaşındaki oğlu için Diyarbakır Havaalanına acil iniş yaptı. Hastanın tedavi edilmesinin ardından uçak Diyarbakırdan ayrıldı.
     Edinilen bilgiye göre, Şeyh Muhammed bin Raşid El Maktumun ailesini taşıyan özel uçağın İstanbuldan Dubaiye seferi sırasında, Maktumun 1 yaşındaki oğlu, Zeyat Muhammed Raşid El Maktum rahatsızlandı.
     Uçak, Diyarbakır Havaalanına saat 13.50de acil iniş yaptı. Maktuma Universal Hastanesinde yapılan müdahale ve tedavinin ardından saat 16.00da uçak tekrar Dubaiye gitmek için Diyarbakırdan havalandı.
     Diyarbakır Havaalanı Port Klinik Sorumlusu Dr. Ahmet Dursun Çetin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbuldan Dubaiye giden uçakta bulunan 1 yaşındaki hastanın, boğaz enfeksiyonu nedeniyle ateşinin yükseldiğini, bu nedenle uçağın Diyarbakıra acil iniş yaptığını söyledi.
     Yüksek ateşi olan bebeğe müdahale ettiklerini kaydeden Çetin, Hemen port klinik ambulansı ile bebek Universal Hastanesine götürüldü. Orada, bebeğe gerekli tedavi uygulandı ve ateşi düşürüldü. Yaklaşık 2 saat Diyarbakırda kaldılar. Bebeğin yanında annesi ve anneannesi de vardı diye konuştu.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın-Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber El Maktumun oğlu Diyarbakırda tedavi edildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER