Elazığdan kısa kısa

Elazığdan kısa kısa -Keban İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce iş adamı merhum Musa Coşkun anısına şiir şöleni düzenlendi


ELAZIĞ (A.A) - Keban Milli Eğitim Müdürlüğünce Kebanlı iş adamı merhum Musa Coşkun anısına şiir şöleni düzenlendi.
     Keban Milli Eğitim Müdürlüğü Hacı Fevzi Efendi Konferans Salonunda gerçekleştirilen şölen kapsamında, 7 ilkokul ve ortaokuldan öğrenciler arasında şiir yarışması yapıldı.
     Keban Milli Eğitim Müdürü Bahri Taş, amaçlarının Keban ve Bursada birçok okul yaptıran hayırsever bir insanın, şiirlerle anılmasını sağlamak olduğunu belirtti.
     Şölene, Keban Kaymakamı Ahmet Arık, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Cihan Yeşil, İlçe Müftüsü Abdulhamid Pehlivan, merhum Musa Coşkunun çocukları ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.
     Yarışmada dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.
     Şölen öncesinde, Musa Coşkun kabri başında anıldı. Anma etkinlikleri kapsamında ayrıca resim sergisi açıldı.
    
     -Slovenyaya giden öğrenciler, Elazığa döndü-
    
     "Hayat Boyu Öğrenme Programı" çerçevesinde hazırlanan proje kapsamında staj için Slovenyaya giden 12 öğrenci ve 2 öğretmen, Elazığa döndü.
     Keban Çok Programlı Lisesi Müdürü Murat Akgeyik, "Hayat Boyu Öğrenme Programı" kapsamında okullarınca hazırlanan ve yürütülen "AB Ülkelerinde Otomasyon Sistemleri ve Fabrikalarda Staj" adlı proje çerçevesinde Slovenyaya giderek Ptuj kentinde yaklaşık 1 ay staj gören öğrencilerin şehre döndüğünü belirtti.
     Mesleki eğitim gören 11. sınıf öğrencilerinin katıldığı proje kapsamında, okullarından 5, Elazığ Gazi Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesinden 4, Elazığ Ticaret Meslek Lisesinden 3 olmak üzere 12 öğrenci ile 2 öğretmenin Slovenyaya gittiğini hatırlatan Akgeyik, öğrencilerin başarılı bir staj dönemi geçirdiklerini dile getirdi.
    
     Muhabir: Pir Hasan Doğan / Bestami Bodruk
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Elazığdan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER