Emlak Danışmanlığı kursunda sertifika töreni

Emlak Danışmanlığı kursunda sertifika töreni


ANTALYA (A.A) - Alanyada düzenlenen Emlak Danışmanlığı kursunda başarılı olan kursiyerlere sertifikaları verildi.
     Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) ile Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Emlak Danışmanlığı Kursunda başarılı olan 62 kursiyer için sertifika töreni düzenlendi.
     ALTSO Başkanı Kerim Aydoğan, kurstan mezun olanların iş hayatını Emlak Danışmanı olarak devam ettireceğini söyledi.
     Kursiyerlere mesleki yaşamlarında başarılar dileyen Aydoğan, mesleğin son zamanlarda büyük saygınlık kazandığını ve bu kurslardan yetişen meslek erbabının daha bilinçli ve profesyonel biçimde çalıştığını kaydetti. Düzenledikleri çeşitli kurslarla geçmişte yaşanan bir çok olumsuzluğun önüne geçildiğine işaret eden Aydoğan, Eskiden emlakçılık neredeyse önüne gelenin yapabildiği bir meslek iken bugün profesyonel ve sertifikalanmış insanların belirli kurallar çerçevesinde yapabildiği bir iş kolu haline geldi. Böyle olunca yerli yabancı müşterinin güveni de arttı. Bundan son derece mutluyuz dedi.
     Meziyet Köseoğlu Eğitim Merkezi Müdürü Levent Aysal da emlak danışmanı adaylarına hem mesleki bilgi ve hem de halkla ilişkiler konusunda eğitimler verdiklerini bildirdi. Aysal, kurstaki amacın mesleğe saygınlık katacak bireyler yetiştirmek olduğunu belirtti.
     Sertifika töreninin ardından ALTSO hizmet binası önünde toplanan kursiyerler, cübbe giyerek, kep attı.
    
     Muhabir: Mustafa Kurt
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Emlak Danışmanlığı kursunda sertifika töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER