Emniyet kemeri takan sürücülere çikolata ikram

Emniyet kemeri takan sürücülere çikolata ikram edildi


AMASYA (A.A) - Gümüşhacıköy ilçesinde Okul Geçit Görevlisi öğrenciler Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu emniyet kemeri kontrollerinde kemer takan sürücülere çikolata ikram ederek teşekkür ettiler.
     Amasya Emniyet Müdürlüğü tarafından başlatılan Emniyet Kemeri İle Hayata Bağlan projesi kapsamında Saray Mahallesi Gümüş Caddesi üzerinde emniyet kemeri uygulaması yapıldı.
     Uygulamada Gümüşhacıköy Mehmetpaşa Ortaokulu Okul Geçit Görevlisi öğrenciler, trafik kemeri takan sürücülere çikolata ikram etti. Görevliler, sürücülere emniyet kemeri taktıkları için teşekkür ettiler.
     Mehmetpaşa 6. sınıf Öğrencisi Burak Atagür, Biz burada her gün okul çıkışlarında arkadaşlarımızın güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmelerini sağlıyoruz. Bugün trafik polislerimizin yapmış oldukları uygulamaya okul müdürümüzden izin alarak katıldık. Emniyet kemeri takan sürücülere aldığımız çikolataları ikram ederek, emniyet kemeri taktıkları için teşekkür ettik dedi.
     Gümüşhacıköy Emniyet Müdürü Ömer Kapsal ise proje başlangıcından itibaren ilçe genelinde 2 bin 500 kişiye ulaşıldığını ifade etti.
     Her gün değişik saatlerde ve yerlerde trafik ekiplerinin kontrollerini devem ettirdiğini söyleyen Kapsal, Emniyet kemeri takmayan sürücüler uyarılırken kemer takan sürücülerimize de teşekkür ediyoruz diye konuştu.
     İlçe genelinde emniyet kemeri kullanımının her gün artığını söyleyen Kapsal, uygulamada kendilerine eşlik eden Okul Geçit Görevlisi öğrencileri Burak Atagür ve Nihal Toramana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Murat Demirci
     Yayıncı: Dilek Sezen
<< Önceki Haber Emniyet kemeri takan sürücülere çikolata ikram Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER