Emniyet Müdürü Çakmaka teşekkür belgesi

Emniyet Müdürü Çakmaka teşekkür belgesi


KARS (A.A) - Kars Kuzeydoğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Yücel Sezer, İl Emniyet Müdürü Ercan Çakmaka teşekkür belgesi verdi.
     KKDGC Başkan Yardımcıları Erbil Hüryurt, Ercüment Daşdelen ve genel sekreter Burhan Akyıldırımla birlikte Çakmakı ziyaret eden Sezer, yaptığı konuşmada, Çakmakın özellikle kaçakçılıkla mücadelede önemli başarılara imza ettiğini vurguladı.
     Çakmakın, "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" sloganıyla hareket ettiğine değinen Sezer, "Kişilerin hak ve özgürlüklerinin korunduğu, genel asayiş ve huzurun temin edildiği, suçların gerçekleşmeden önce engellendiği Karsta, polis halk iletişimini güçlendirerek, suç ve suçlularla mücadelede büyük yol katettiniz" dedi.
     Çakmak da teşekkür belgesini kendisine layık gören basın mensuplarına teşekkür ederek, bu davranış karşısında onur ve şeref duyduğunu belirtti.
     Karstaki gazetecilik anlayışının Türkiyeye örnek gösterilecek nitelikte olduğuna dikkati çeken Çakmak, "Bir kere tamamen bağımsızsınız. Halkın ve milletin gazetecisisiniz. Kars halkının sıkıntısı neyse onu haber yapıyorsunuz, bu çok güzel bir şey. Önceliğiniz Kars halkına hizmet" diye konuştu.
     Konuşmaların ardından Başkan Sezer ile yönetim kurulu üyeleri, Çakmaka teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Emniyet Müdürü Çakmaka teşekkür belgesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER