Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız: -Yanlış yaptıkça zayıflayan ama doğru yaptıkça güçlenen bir siyaset anlayışını Türkiyeye kazandırdık


ADIYAMAN (A.A) - Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Yanlış yaptıkça zayıflayan ama doğru yaptıkça güçlenen bir siyaset anlayışını, Türkiyeye kazandırdık dedi.
     Bakan Yıldız, Adıyaman ziyareti kapsamında Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği Adıyaman Şube Başkanvekili Mustafa Oğuz Arslanı ziyaret etti. Bakan Yıldız, burada iş adamlarıyla bir süre sohbet etti. Daha sonra Adıyaman Belediyesine geçen Bakan Yıldız, Belediye Başkanı Necip Büyükaslandan belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.
     Ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Yıldız, buradaki konuşmasında, Türkiyenin AK Parti hükümetiyle üç kat büyüdüğünü belirterek, şunları kaydetti:
     Türkiye son 10 yılda AK Parti hükümetleriyle birlikte ne yaptı; bir hazine mi buldu, define mi buldu ya da bir gömü mü buldu- Ne yaptı da Türkiye üç katına çıktı. Türkiye en önemli kaynağını, insan kaynağını Başkanımızı sayın Recep Tayyip Erdoğanı ve siz gönüldaşlarımızı buldu. Bununla beraber Türkiyede kalkınma başladı. Türkiye coğrafyasını değiştirmedi, Türkiye çok farklı şartlar altında oluşmadı ama Türkiye iyi bir heyetle gelmiş bu insan kaynağını buldu. Sizleri, teşkilatlarımızı buldu.
    
     -İstikrarın temelinin atıldığı yıl dönümü
    
     AK Partinin çalışmalarıyla ilgili bil veren Yıldız, AK Partinin kuruluşunun 11inci yılının, aynı zamanda Türkiyenin istikrarının temelinin atıldığı bir yıl dönümü olduğunu dile getirdi.
     Bakan Yıldız, 11 yıl önce Dünya güllük gülistanlık, toz pembeyken herhangi bir global kriz yokken Türkiyede krizin diz boyu olduğunu ifade ederek, Millet bir arayış içerisinde, siyasetten bıkmış, yılmış. O anda bu parti kuruluyor diye konuştu.
     AK Parti teşkilatlarını yalnızca seçimden seçime hazırlanmış bir yer ve bayramlardan bayrama gelinen bir mekan olmaktan çıkardıklarını anlatan Yıldız, AK Parti milletvekillerinin TBMMnin kapanışını fırsat bilerek, seçim bölgelerine gittiğini ve ilçe ilçe, belde belde, köy köy demeden çalıştığını kaydetti.
     Milletvekillerinin bu çalışmalarında teşkilatın da vekillerini yalnız bırakmadığını dile getiren Yıldız, Bu şekilde sıcak teması kaybetmiyorlar. Böyle yaptıkça güçleneceğimize inanıyoruz. Yanlış yaptıkça zayıflayan ama doğru yaptıkça güçlenen bir siyaset anlayışını Türkiyeye kazandırdık dedi.
     Bakan Yıldız, AK Parti İl Başkanlığını ziyaretinin ardından TPAO Dinlenme Tesislerinde İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katıldı. Toplantı basına kapalı gerçekleştirildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz - Hakan Furkan / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER