Engelli basketçiler Mardinde kampa girecek

Engelli basketçiler Mardinde kampa girecek


GAZİANTEP (A.A) - Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı, üst küme maçları için Mardinde kampa girecek.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Liginin D Grubunda birinci olan Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı, üst küme maçlarına hazırlanmak için Mardinde bir hafta süresiyle kampa girecek.
     Engelli basketçiler, Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbeyi ziyaret etti. Güzelbey, kentin son 5 yılda basketbolda önemli bir hamle yaptığını ifade etti.
     Royal Halı Gaziantep Büyükşehir Belediye Basketbol Takımı ile BEKO Birinci Liginde başarılı bir performans gösterdiklerini, bu sene de tekerlekli sandalye basketbolunda üst kümeye kalarak önemli bir başarıyı elde ettiklerini aktaran Güzelbey, şunları kaydetti:
     "Tekerlekli sandalye basketbolcularına güveniyoruz ve üst kümede başarılar diliyorum. Umarım istediğimiz başarıyı yakalarsınız ve buradan bir üst lige çıkarsınız. Umut ederim emeklerinizin karşılığını alırsınız. Biz de her zaman sizlerin maddi ve manevi destekçiniz olmaya devam edeceğiz."
     Takım Koordinatörü Hulusi Kalender de üst kümede başarılı olup Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligine çıkmayı hedeflediklerini belirtti..
     Kentte bulunan tüm engelli insanlara kapılarının açık olduğunu aktaran Kalender, "Engelli insanları değişik faaliyet ve branşlarda hayatın içinde tutmaya ve topluma kazandırmaya çalışıyoruz" değerlendirmesini yaptı.
     Büyükşehir Belediyespor Tekerlekli Basketbol Takımı, Diyarbakırda oynanacak olan üst küme maçlarında ilk 3e girmesi durumunda Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligine çıkacak.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Engelli basketçiler Mardinde kampa girecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER