Engellilerden Koçala ziyaret

Engellilerden Koçala ziyaret


YALOVA (A.A) - Yalovada faaliyet gösteren engelli dernekleri ve kuruluşları, "Engelliler Haftası" dolayısıyla Yalova Belediye Başkanı Yakup Bilgin Koçalı makamında ziyaret etti.
     Ziyarete, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, dernek ve engelli merkezlerinin yöneticileriyle öğrenciler katıldı. Öğrenciler ile idarecilerin sorunlarını dinleyen Koçal, Yalovada yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulundu.
     Koçal, bu haftanın verimli geçmesini temenni ederken, "İyi ki varsınız, iyi ki yanımızdasınız da bizlere doğruları yapmak adına yol gösteriyorsunuz. Engellilere yönelik yaptığımız çalışmalarımızı bardağın dolu ve boş tarafı olarak değerlendiriyorum. Eskiye yönelik değerlendirirsek bardağın dolu tarafındayız. Eksiklerimizi düşünürsek bazı eksiklerimiz olabilir, bardağın boş tarafındayız. Sizlerin katkılarıyla daha güzel projeleri hayata geçireceğimize inanıyorum" diye konuştu.
     Yapılan çalışmalardan dolayı Koçala teşekkür eden Uzun, "Ülke genelinde ve yerelde güzel çalışmalar yapılıyor. Hatta Dünya çapında birçok ülkeden iyi konuma geldik. Daha iyi çalışmaların yapılacağına inanıyorum" dedi.
     Koçala çiçek ve çeşitli hediyeler takdim eden öğrenciler, ziyaretin sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
    
     Muhabir: İsmail Ersan / Cem Şan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Engellilerden Koçala ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER