Erbaa Park Vadi Projesi

Erbaa Park Vadi Projesi


TOKAT (A.A) - Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, Erbaa Park Vadi Projesinde çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.
     Erbaa Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye tarafından Kelkit Irmağının oluşturduğu kıyı bandına yapılan Erbaa Park Vadi Projesinde çalışmalar hız kazandı. Proje inşaat alanında bir dizi inceleme ve denetlemelerde bulunan Yenihan, proje bünyesinde çalışan işçilerle bir süre sohbet etti.
     Yenihan, burada yaptığı açıklamada, proje hakkında bilgiler verdi.
     Hedeflerinin Karadeniz Bölgesinin en büyük rekreasyon projesini hayata geçirmek olduğunu ifade eden Yenihan, şunları kaydetti:
     Proje bölgesinde bulunan kum ocaklarını kaldırmaya başladık. Göllerimiz de ortaya çıktı. Projemizin birinci etabını tamamlamak üzereyiz. Göl kenarına duvarlarla çeviriyor, yeşil alanlarımızın altyapı sulama sistemlerini tamamlamış bulunuyoruz. Önümüzdeki günlerde aydınlatma ihalesini de tamamlayacağız. İki ay içerisinde halkımıza, çevre il ve ilçelerden gelecek misafirlerimize hizmet vermeye başlayacak. Adı çılgın proje diye konulan hizmetimiz, bölgenin eğlence ve dinlenme merkezi olacak.
     Projede, kültür merkezi, 20 bin kişilik stadyum ve atletizm pistinin bulunduğunu belirten Yenihan, Yine projede, spor salonu, golf sahası, spor kompleksi, olimpik yüzme havuzu, aqua park, piknik alanları, göller, hayvanat bahçesi, karting pisti, balık tutma ve seyir üniteleri, koşu ve bisiklet yolları, sergi ve kermes stantları, yöresel yemek stantları, gül ve lale bahçeleri, çim amfi, çocuk oyun alanları, çok amaçlı sosyal mekanlar yer alacak ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Ekber Türkoğlu
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Erbaa Park Vadi Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER