Erzincandaki okullarda süt dağıtımı başladı

Erzincandaki okullarda süt dağıtımı başladı -İl Milli Eğitim Müdürü Özen: 141 okulumuzda 14 bin 719 öğrencimize süt dağıtımı yapılacaktır


ERZİNCAN (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen Okul Sütü Programı kapsamında, Erzincandaki okullarda süt dağıtımı başladı.
     Fırat İlkokulunda düzenlenen süt dağıtım programına Vali Selman Yenigün, Vali Yardımcısı Abdullah Çiftçi, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen, Sağlık Müdürü Mesut Turan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Erdem Karadağ, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.
     Milli Eğitim Müdürü Özen, törende yaptığı konuşmada, 2012-2013 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde başlayan Okul Sütü Programı kapsamında, resmi ve özel anasınıfı ile resmi ve özel ilkokulların birinci, ikinci, üçüncü ve dördüncü sınıf öğrencilerine her hafta pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 200 mililitre, ambalajlı, yağlı, sade, UHT içme sütü dağıtılacaktır. İlimizde Okul Sütü Programı kapsamında 2si özel okul olmak üzere 141 okulumuzda 14 bin 719 öğrencimize süt dağıtımı yapılacaktır dedi.
     Törende, öğrencilere Vali Selman Yenigün ve protokol üyelerince süt dağıtıldı.
    
     Muhabir: Barış Yalçınkaya
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Erzincandaki okullarda süt dağıtımı başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER