Erzurumda Turizmde İnovasyon yarışması düzenlenecek

Erzurumda Turizmde İnovasyon yarışması düzenlenecek


ERZURUM (A.A) - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından Turizmde İnovasyon yarışması düzenlenecektir.
     KUDAKAdan yapılan yazılı açıklamada, Erzurum, Erzincan ve Bayburt illerini kapsayan turizm potansiyelinden en yüksek faydayı elde etmek amacıyla 2012 yılında İnovasyona Dayalı Bölgesel Turizm Stratejisi ve Eylem Planının uygulamaya konulduğu belirtildi.
     Söz konusu uygulama kapsamında, bölgedeki tüm kurum ve kuruluşların turizmde yaptıkları ve yapacakları inovatif çalışmaları teşvik etmek ve örnek uygulamaları yaygınlaştırmak amacıyla KUDAKA koordinatörlüğünde, Özel Sektör, Girişimcilik ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Komitesi tarafından Turizmde İnovasyon yarışması düzenleneceği vurgulandı.
     Kuzeydoğu Anadolu Bölgesinde turizmle ilgili faaliyet gösteren ve başvuruda bulunmak isteyen tüm kurum ve kuruluşların yarışmayla ilgili ayrıntılı bilgiye www.kudaka.org.tr ile www.kudakaturizm.org adreslerinden ulaşabileceği ifade edilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:
     Yarışmaya son başvuru tarihi 14 Eylül 2012 saat 23.59dur. Yarışma sonuçları 19 Eylül 2012 tarihinde www.kudaka.org.tr ve www.kudakaturizm.org sitelerinde ilan edilecek ve sadece ödül almaya hak kazananlarla irtibata geçilecektir. Ödüller sahiplerine 24 Eylül 2012 tarihinde yapılacak olan 2. Ulusal Turizmde İnovasyon Konferansında verilecektir.
    
     Muhabir: Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Erzurumda Turizmde İnovasyon yarışması düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER