Eşiniz unutsa bile belediye unutmuyor

Eşiniz unutsa bile belediye unutmuyor -İlkadım Belediyesi, nikah kıydığı çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde evlerine çiçek göndererek, eşlerin bu anlamlı günü unutmamasına yardımcı oluyor -Belediye Başkanı Demirtaş: 20 veya 30 yıl


SAMSUN (A.A) - İlyas Gün - İlkadım Belediyesi, nikah kıydığı çiftlerin evlilik yıl dönümlerinde evlerine çiçek göndererek, eşlerin bu anlamlı günü unutmamasına yardımcı oluyor.
     Belediye aracılığıyla evlenen çiftlerin, evlilik yıl dönümlerini hatırlaması için ilginç bir uygulama başlatan İlkadım Belediyesinin oluşturduğu ekip üyeleri, evlilik yıl dönümlerinde çiftlerin evine giderek eşlere çiçek takdim ediyor.
     Gülay-Mustafa Gün çiftinin 6ncı evlilik yıl dönümlerinde evlerine gül götüren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, burada AA muhabirine yaptığı açıklamada, başlattıkları uygulamayla evlilik yıl dönümlerini unutan çiftlere büyük şaşkınlık yaşattığını söyledi.
     Belediyelerinin nikahını kıydığı çiftlerin evlilik tarihlerini tespit ettiklerini belirten Demirtaş, şöyle konuştu:
     Yapılan tespit üzerine belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz ekip, çiftlere evlilik yıl dönümlerinde sürpriz yaparak evlerine çiçek götürüyor. Çiftlerin mutlu günlerini hatırlaması ve kutlaması adına onların mutlu günlerini önce biz hatırlayıp kutluyoruz. Sürprizlerle karşılaşıyoruz. Unutan çiftler bizden çiçek geldiğinde çok mutlu oluyor.
     Türkiyede böyle bir uygulama olmadığını anlatan Demirtaş, Küçük de olsa bir çiçekle çiftlerin mutlu günlerini yad etmiş oluyoruz. Bir nostalji yaşatıyoruz. 20 veya 30 yıl önce evlenen ve evlendikleri günü unutan insanlarımızın gülümsemesini sağlıyoruz. Çoğunlukla erkekler, bazen de kadınlar evlilik yıl dönümünü unutuyor. Hayatın zorlukları insanlara böyle özel günleri unutturabiliyor. Ama biz belediye olarak onlara yeniden bu güzel günlerini hatırlatıyoruz ifadelerini kullandı.
    
     -Eşimden önce belediye hatırladı-
    
     Yakınlarının isteği üzerine eşiyle 6 yıl önce eşiyle tanıştığını ve bir süre sonra evlilik kararı aldıklarını dile getiren Gülay Gün ise eşinin evlilik yıl dönümünü unuttuğunu ancak belediyenin unutmadığını söyledi. Gün, eşinin bundan önceki evlilik yıl dönümlerini de pek hatırlamadığını ve kendisinin ona hatırlattığını ifade etti.
     Özel bir şirkette işçi olarak çalışan Mustafa Gün de izinli olduğu gün belediyeden gelen çiçekle evlilik yıl dönümünü hatırladığını kaydederek, Ben unuttum ama belediye unutmamış, eşime mahcup olmaktan beni kurtardılar dedi.
    
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Eşiniz unutsa bile belediye unutmuyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER