Eski Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Silajdzic, Gaziantepte

Eski Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Silajdzic, Gaziantepte -Silajdzic, "Bosna Hersek - Türkiye ekonomik ilişkilerinin değerlendirilmesi" konulu toplantıya katıldı


GAZİANTEP (A.A) - Eski Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Haris Silajdzic, "Bosna-Hersek' class='textetiket' title='Bosna Hersek haberleri'>Bosna Hersek - Türkiye ekonomik ilişkilerinin değerlendirilmesi" konulu toplantıya katıldı.
     Gaziantep Sanayi Odasından (GSO) yapılan yazılı açıklamada, odada "Bosna Hersek - Türkiye ekonomik ilişkilerinin değerlendirilmesi" konulu toplantı düzenlendi.
     Bosna Hersek ile Türkiyenin ticari ve ekonomik ilişkilerinin takdire şayan olduğunu belirten Silajdzic, Gaziantepli sanayici ve iş adamlarına Bosna Hersekte yapabilecekleri yatırımlar konusunda bilgi verdi. Konuk heyette bulunan yetkililer de Bosna Hersek hakkında sunum yaparak yatırımcıları ülkelerine davet ettiler.
     GSO yönetim kurulu başkan yardımcısı Cevdet Akınal da katılımcılara Gaziantepin ekonomik ve sanayi yapısıyla ilgili sunum yaptı.
     Toplantıya, GSO yönetim kurulu başkan yardımcısı Adnan Ünverdi, Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özdemir ile iş adamları katıldı.
    
     Muhabir: Orhan Çiçek
     Yayıncı: Ömer Fansa
<< Önceki Haber Eski Bosna Hersek Cumhurbaşkanı Silajdzic, Gaziantepte Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER