Eski HAS Partililer MHPye katıldı

Eski HAS Partililer MHPye katıldı -Delegelerinin oylarıyla fesh edilen HAS Partinin Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali ve Antalya İl Başkanı Ulaş Göktaşın da arasında bulunduğu 70 partili, MHP rozeti taktı


ANTALYA (A.A) - Delegelerinin oylarıyla geçen eylül ayında fesh edilen HAS Partinin Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali ve İl Başkanı Ulaş Göktaşın da arasında bulunduğu 70 HAS Partili, MHPye katıldı.
     Eski HAS Parti üyelerinin MHPye katılması dolayısıyla düzenlenen törende konuşan MHP İl Başkanı Osman Çetin, Bugünler birlik olma zamanıdır sloganıyla başlattıkları çağrıya, delegelerinin oylarıyla bir süre önce fesh gedilen HAS Partiden yanıt geldiğini kaydetti.
     HAS Partiden katılanlara henüz resmi bir görevlendirme yapılmayacağını anlatan Çetin, Resmi görevlerde bulunmak siyasi partilerde görev almamak anlamına gelmez. Partimizde her türlü görevi yapacaklardır. Genel başkanları bir başka partiye geçse de onların iradesi o yönde olmadığı için MHPye geçtiklerini düşünüyorum. Partimize geldikleri için kutluyoruz dedi.
     Eski HAS Parti Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali de Numan Kurtulmuş ile çalışmış olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Lali, Ocaklarında büyüdüğüm MHP çatısı altında siyaset yapmaya karar verdim. Biz MHPde bir göreve talip değiliz, hizmete talibiz diye konuştu.
     HAS Parti İl Başkanı Ulaş Göktaş ise partilerinin kapatılması ve Genel Başkan Numan Kurtulmuşun AK Partiye geçmesinin ardından Antalyadaki yönetim kurulu ve parti üyeleriyle toplantılar yaptıklarını anlattı. MHP İl Başkanı Çetinin çağrısıyla MHPye katılma yönünde karar aldıklarını kaydeden Göktaş, Bugün 70 kişi rozet takıyor. Ama ilk il divan kurulu toplantısında daha geniş katılımlar olacak dedi.
     Göktaş, Numan Kurtulmuşun AK Partiye geçmesinin ardından genel merkez düzeyinde kendilerinin de AK Partiye geçmesi yönünde çağrı yapıldığını ve AK Partiden de kendilerine teklif geldiğini vurguladı. AK Partiye katılmayı tercih etmediklerini belirten Göktaş, Siyasi düşüncesi bize daha yakın olduğu için MHPye geçmeyi tercih ettik. Biz Numan Kurtulmuş ile her zaman gurur duyduk. Verdiği karar kendisine aittir. Bizim kararımız da MHPye katılma yönünde oldu diye konuştu.
     Törende Genel Sekreter Yardımcısı Zeliha Lali, İl Başkanı Ulaş Göktaş, ilçe başkanları, il yönetim kurulu ve kadın kolları üyesi 70 kişiye MHP rozeti takıldı.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ / Güç Gönel
     Yayıncı: Tuncer Çetinkaya
<< Önceki Haber Eski HAS Partililer MHPye katıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER