Eskişehirdeki dershaneciler AK Parti milletvekilleriyle buluştu

Eskişehirdeki dershaneciler AK Parti milletvekilleriyle buluştu


ESKİŞEHİR (A.A) - AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan, Eskişehirdeki dershanecilerle TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı ve AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Canı bir araya getirdi.
     Eskişehirde faaliyet gösteren dershane temsilcilerinin katıldığı ve bir otelde yapılan toplantıda dershanelerin sorunları tartışıldı.
     Toplantıda dershanelerin kapatılma açıklaması sonrası ortaya çıkan sorunlarını dile getiren sektör temsilcileri, belirsizliğin bir an önce ortadan kalkmasını ve sınavlar kaldırılacaksa yerine nasıl bir sistemin kurulacağının belirlenmesini talep etti.
     Avcı, yaptığı konuşmada, dershane temsilcilerini öneri ve taleplerini komisyona taşıyacağını belirterek, dershanecilerle bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi.
     Toplantıda yeni bir eğitim sistemi içerisine girildiğini hatırlatan Avcı, bu çalışmalar sırasında sektör temsilcilerinin, veli ve öğrencilerin mağdur olmayacağı bir çözümün bulunması için gayret sarf edeceğini bildirdi.
     Kentteki dershane temsilcileri de, AK Parti Eskişehir milletvekilleri ile Eskişehirde hizmet veren dershane temsilcilerini bir araya getiren AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhana teşekkür etti.
    
     Muhabir: Deniz Açık
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Eskişehirdeki dershaneciler AK Parti milletvekilleriyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER