Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Büyükerşen, Bulutu telefonla tebrik etti


ESKİŞEHİR (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Londra Olimpiyatlarında atletizm kadınlar 1500 metre yarışında gümüş madalya kazanan milli atlet Gamze Bulutu telefonla arayarak tebrik etti.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükerşen, Bulut ile yaptığı telefon görüşmesinde, tüm Eskişehirin bu başarıyla gururlandığını bildirdi.
     Eskişehirliler olarak büyük sevinç içinde olduklarını belirten Büyükerşen, Seni izlerken göğsümüz sevinç ve gururla kabardı. Hem Eskişehirliler hem de kendi adıma seni yürekten kutluyor, gözlerinden öpüyorum. İnşallah ileride altın madalyalar da senin olacak. İstiklal Marşımızı gururla dinledik. Ayrıca Aslı ablanın da gözlerinden öpüyorum, başarısından dolayı onu da tebrik ediyorum ifadelerini kullandı.
     Büyükerşen, telefonla Atletizm Federasyonu Başkanı Mehmet Terzi ve Gamze Bulutun antrenörü Süleyman Altınok ile görüşerek, bu gurur tablosunu yaşattıkları için teşekkür edip başarılarının devamını diledi.
    
     -Odunpazarı Belediyesinden camilerde çevre düzenlemesi
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi, cami bahçelerinin daha temiz ve güzel görünmesi için başlattığı çevre düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, belirlenen program kapsamında yeşil alan çalışmalarından banklara, çevre duvarından kilitli taş çalışmalarına kadar camilerin gereksinim duyduğu tüm hizmetler gerçekleştiriliyor.
     Odunpazarındaki tüm camileri kapsayan çalışmalarla vatandaşların daha rahat ve güzel ortamlarda ibadetlerini yapabilmesi amaçlanıyor.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER