Eskişehirden kısa kısa

Eskişehirden kısa kısa -Motofest, Şehr-i Derya Parkında yapılacak


ESKİŞEHİR (A.A) - Odunpazarı Belediyesi ve Eskişehir Enduro tarafından organize edilen Geleneksel Odunpazarı Motofest-2 30 Ağustos-2 Eylülde Şehr-i Derya Parkında gerçekleştirilecek.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, yurt içi ve yurt dışından gelen motorseverlerin Şehr-i Deryada konaklayacağı etkinlik süresince konserler, gösteriler, yarışmalar ve şovlar düzenlenecek.
     31 Ağustosta motorseverlerin Şehr-i Derya Parkından başlatacakları etkinlik, Şelale Park ve Tarihi Odunpazarı Bölgesinde yapılacak açılış töreniyle kent halkıyla buluşacak.
     Aynı gün Grup Set, 1 Eylülde de Grup Piiz, Şehr-i Derya Parkında müzikseverlerle buluşacak.
    
     -Park Bahçeler Müdürlüğünden sorunsuz bir yeşil parolası
    
     (Fotoğraflı)
    
     Odunpazarı Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü, sorunsuz bir yeşil parolasıyla parklar ve yeşil alanlarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyor.
     Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, kişi başına düşen yeşil alan miktarını Avrupa standartlarına yükselten Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, müdürlük bünyesinde kurulan ekiplerle oyun grubu, oturma yerleri, havuz, çöp bidonu tamirlerini anında gerçekleştirilirken, kötü durumda olan malzemeler ise atölyelerde tekrar kullanılacak hale getiriyor.
     Yeşil alanların bakımına da özel gösteren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri belirlenen program dahilinde çim kesimi ve çiçek ekimi faaliyetlerini de yürütüyor.
    
     Muhabir: Sinan Balcıkoca
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Eskişehirden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER