ETİKten İKSEVe destek

ETİKten İKSEVe destek -ETİK Başkan Yardımcısı Tercan: Üye otellerimizle İKSEVin düzenlediği etkinliklerin destekçisi olacağız


İZMİR (A.A) - Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkan Yardımcısı Bülent Tercan, üye otellerle birlikte İzmir Kültür Sanat ve Eğitim Vakfının (İKSEV) düzenlediği etkinliklere destek vereceklerini bildirdi.
     Tercan, yaptığı yazılı açıklamada, İKSEVin kentin seçkin sanat kurumlarından biri olduğunu ve Egeli turizmciler olarak, İKSEVin her yıl düzenlediği İzmir Festivalini İzmiri marka şehir yapma yolunda çok değerli bulduklarını ifade etti.
     Birlik olarak İKSEVin çabalarını takdir ettiklerini ve desteklerini bildiren Tercan, şunları kaydetti:
     İKSEVin bu yıl 26. kez düzenleyeceği Uluslararası İzmir Festivali, 4 Haziran-28 Eylül 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Festivalde Viyana Filarmoni Orkestrasının, Berlin Filarmoni Orkestrasının konserler verecek olması biz turizmcileri fazlasıyla heyecanlandırıyor. ETİK üyesi otellerimize gelen yabancı turistlere İzmir Festivali hakkında daha detaylı bilgi verebiliriz. Festival programındaki konserlere, etkinliklere katılmalarını sağlayabiliriz. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İzmiri kültür, tarih, gurme, kişiye özel turizmin başkenti yapma hedefi koydu. Bu hedefe ulaşmada Uluslararası İzmir Festivalini desteklemeyi, turistlerin daha fazla katılımını sağlamayı ETİK olarak çok önemsiyoruz. İKSEVin düzenlediği etkinliklerin destekçisi olacağız.
     (ALK-UFK)
<< Önceki Haber ETİKten İKSEVe destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER