Ezineden kısa kısa

Ezineden kısa kısa -Muhtarlar toplantısı yapıldı


ÇANAKKALE (A.A) - Ezinede, 2012 yılı muhtarları bilgilendirme toplantısı yapıldı.
     Kaymakam Cengiz Karabulut, öğretmenevinde düzenlenen toplantının açılışında yaptığı konuşmada, muhtarların vatandaşlara hizmet götürme noktasında çok önemli rol üstlendiğini söyledi.
     Muhtarlara, Sizler vatandaşlarla bizler arasında bir köprü görevindesiniz diye seslenen Karabulut, Köy ve mahallelerinizde yaşayan vatandaşlarımız sorun ve isteklerini size iletecek. Siziler de ilgili kurumlara ulaştıracaksınız dedi.
     Karabulut, kısa bir süre önce ilçedeki şiddetli yağış sonrası oluşan su baskınlarına da değinerek, muhtarlardan bölgelerindeki dere yataklarının ıslahı konusunda dikkatli olmalarını istedi.
     Daha sonra bazı kurum amirleri muhtarları bilgilendirdi.
    
     -Kan bağışı kampanyası-
    
     Kızılay Ezine Şubesi ile Kızılay Çanakkale Kan Merkezi tarafından Kan acil değil, sürekli bir ihtiyaçtır sloganıyla kan bağışı kampanyası düzenlendi.
     Kızılay Ezine Şube Başkanı Birol Güngördü, kan taleplerinin karşılanabilmesinin düzenlenen kan bağışı kampanyalarına bağlı olduğunu belirterek, Bu amaçla düzenlediğimiz kampanyaya katılanlara teşekkür ediyorum. Hava şartlarındaki olumsuzluklar nedeniyle umduğumuz sayıya ulaşamadık. Vatandaşlarımızı kan bağışı konusunda daha duyarlı olmalarını bekliyoruz dedi.
     Güngördü, kampanyada 12 ünite kan toplandığını kaydetti.
    
     Muhabir: Ezine / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Ezineden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER