Fenerbahçe

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçından notlar -Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, Lazio maçından iki değişiklikle takımını sahaya sürdü -Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Sow ve sarı kart cezalısı Caner Erkin


ESKİŞEHİR (A.A) - Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Ligde Eskişehirspor ile yaptıkları maçta, Lazio maçının 11inden iki değişiklikle takımını sahaya sürdü.
     İtalyan ekip karşısında UEFA Avrupa Ligi çeyrek final rövanşında forma giyen Caner Erkin, ligde sarı kart cezalısı olduğu için 18 kişilik kadroda yer almadı. Romada ilk 11de bulunan Selçuk Şahin de teknik direktör Kocamanın tercihiyle yedekler arasında maça çıktı.
     Selçuk Şahinin yerine, hastalığı geçen Mehmet Topal görev aldı, Canerin yerine de Mehmet Topuz ilk 11de şans buldu. Bu değişikliklerin ardından, genelde orta alanın sağında görev yapan Kuyt bu kez solda forma giydi, Mehmet Topuz ise orta alanın sağında yer aldı.
     Fenerbahçede sakatlıkları nedeniyle tedavileri süren ve bu maça kadar çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre Belözoğlu ile Moussa Sow da 18 kişilik kadroda bulunmadı.
     Sarı-lacivertli ekipte 18 kişilik kadronun dışında kalan diğer isimler, Hasan Ali Kaldırım, Stoch, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Sezer Öztürk ve Recep Niyaz oldu.
    
     -Avrupada yarı finale yükselen takıma sevgi seli-
    
     Sarı-lacivertli taraftarlar, UEFA Avrupa Liginde yarı finale yükselen takımlarına sevgi gösterilerinde bulundu.
     Maç öncesi ısınmak için sahaya çıkan futbolcuları tezahüratlarla karşılayan sarı-lacivertliler, daha sonra "Bu taraftar sizinle gurur duyuyor" şeklinde tempo tutarken, teknik direktör Aykut Kocaman için "Sen bizim Kocaman gururumuzsun" diye tezahüratlar yaptılar.
     Bu arada Migros kale arkasındaki taraftar grubunun teknik direktör Kocamana yönelik tezahüratının ardından, Türk Telekom kale arkası tribünündeki grup "I love you Alex" şeklinde tempo tutunca diğer tribünler tarafından yuhalanıp ıslıklandılar.
     Maraton üst tribünde Salih Uçanın fotoğrafının bulunduğu üzerinde "Adamsın çocuk" yazılı pankart açıldı.
    
     -Amsterdam tezahüratları-
    
     Takımları UEFA Avrupa Liginde yarı finale yükselen taraftarlar, şimdiden finalin oynanacağı Amsterdam için tezahüratlar yapmaya başladılar.
     Migros kale arkası tribünündeki taraftarlar "Pierre Webo, Moussa Sowuyla, orta saha Salih Uçanla, ceza alan taraftarla, gidiyoruz Amsterdama" şeklinde tempo tuttu.
    
     -"Doruklara sevdalandık" pankartı ve 3 kupa resmi-
    
     Sarı-lacivertli taraftarlar, maç öncesinde maraton üst tribünde açtıkları pankartla takıma, mücadele ettiği 3 kulvarda da kupayı istediklerinin mesajını verdiler.
     Maç öncesi seremoni sırasında açılan "Doruklara sevdalandık" mesajının yer aldığı pankartta, 3 kulvardaki (lig, Avrupa, Türkiye Kupası) kupalar resmedildi.
    
     -Diyarbakırlı öğrenciler statta-
    
     Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topalın eşi Selda Topalın planladığı, Fenerbahçe Kulübünün yürüttüğü Rüya 1 Gün projesiyle İstanbula getirilen 10 öğrenci, statta maçı izledi.
     Karşılaşma öncesi yönetim kurulu salonunda Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile bir araya gelen öğrenciler maçın başlamasından önce de saha kenarına indiler.
    
     -Eskişehirsporda 3 değişiklik-
    
     Eskişehirspor, ligde geçen haftaki Sivasspor maçından 3 oyuncu değişikliğiyle Fenerbahçe karşısına çıktı.
     Sivaspor maçında ilk 11de görev alan Mehmet Güven, Nuhiu ve Özgür Çek, sarı-lacivertli ekip karşısında yedekler arasında bulundu. Bu oyuncuların yerine ise 11de Causic, Kamara ve Necati Ateş görev aldı.
     Eskişehirsporu, misafir seyirci tribününde bulunan binin üzerinde taraftarı coşkuyla destekledi.
    
     Muhabir: Serdal Kalaycı / Ercan Doğan
     Yayıncı: Ersin Şiyhan

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER