Ferizli ve Söğütlü, gelecek yıl doğalgaza

Ferizli ve Söğütlü, gelecek yıl doğalgaza kavuşacak -AGDAŞ Genel Müdürü Demir: -Çalışmalarda gecikme olmazsa abone olan vatandaşlarımız 2013te doğalgaz kullanmaya başlayacak


SAKARYA (A.A) - Adapazarı Gaz Dağıtım AŞ (AGDAŞ) Genel Müdürü Kenan Demir, Ferizli ve Söğütlü ilçesindeki vatandaşların gelecek yıl doğalgaz kullanmaya başlayacaklarını söyledi.
     Demir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçe merkezlerindeki dağıtım hatlarının yapımına başladıklarını, hava koşullarının iyi gitmesi durumunda yıl sonuna kadar çalışmaların bitebileceğini bildirdi.
     En geç 2013 yılı Mart ayında bitecek hat çalışmalarının yatırımların sonu olmayacağını ifade eden Demir, Çalışmalarda gecikme olmazsa abone olan vatandaşlarımız 2013te doğalgaz kullanmaya başlayacak dedi.
     BOTAŞ hattından temin edilecek doğalgazın Söğütlü ve Ferizli ilçeleri arasında kurulacak basınç düşünme istasyonundan bölgeye dağıtılacağını anlatan Demir, Ferizlide yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesine (OSB) de hat çekileceğini söyledi.
    
     -Karasu, 2014te doğalgaza kavuşacak-
    
     Dogalgaz hattını Karasuya kadar devam ettireceklerini kaydeden Demir, Karasuya getireceğimiz hattın şehir içi çalışmalarına 2013te başlayıp bitirmeyi planlıyoruz. 2014 yılında nasip olursa Karasu da doğalgaza kavuşmuş olacak şeklinde konuştu.
     Demir, hasarlı binalara hizmet verilmeyeceğini ifade ederek, Suyu, elektriği ve kanalizasyonu bağlı binalara her şeyi var deyip işlem yapmıyoruz. İmar Müdürlüğünün hasarlı tespit ettiği binalar varsa, gaz verilebilir onayı vermemiz mümkün değil diye konuştu.
    
     Muhabir: Erol Ulu / Enes Duran
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Ferizli ve Söğütlü, gelecek yıl doğalgaza Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER