Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Kumluca Belediyespor: 2 -Çiğli Belediyespor: 3


ANTALYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. Grupta mücadele eden Kumluca Belediyespor, sahasında Çiğli Belediyespora 3-2 mağlup oldu.
     Kumluca Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı Mersin bölgesinden Alkan Altan, Sami Demirelli ve Fatih Karatağ hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşma konuk Çiğli Belediyesporun vuruşuyla başladı.
     Kumluca Belediyespor, özellikle ilk yarının ortalarında doğru üstü üste rakip kalede yakaladığı gol pozisyonlarını değerlendiremedi.
     37. dakikada gelişen atakta ceza alanına girerken topla buluşan Çiğli Belediyespordan Ferdi, düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek durumu 1-0 yaptı. İlk yarısı bu skorla sona eren karşılaşmanın ikini yarısında da konuk Çiğli Belediyespor hızlı başladı.
     48. dakikada Çiğli Belediyespordan Kerim, ceza alanı ön çizgisi üzerinde buluştuğu topa sert vurdu ve skoru 2-0 yaptı.
     55. dakikada Çiğli Belediyepordan Feyzullah, rakibine yaptığı faul sonrası ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
     59. dakikada kullanılan kornerden gelen topu iyi takip eden Fatih, kafayla topu ağlara gönderdi ve durumu 2-1 yaptı.
     69. dakikada Kumluca Belediyesporda Murat, uzak kale direğine yapılan ortada topu kafayla ağlara göndererek beraberliği sağladı. Bu golden sonra Kumluca Belediyespor galibiyet için yüklenirken, rakip Çiğli Belediyespor da kontra ataklarla gol aradı.
     89. dakikada ceza alanı yan çizgisinden arka direğe doğru yapılan ortayı iyi takip eden Çiğli Belediyespordan Semih, yakın mesafeden topu ağlara gönderdi ve skoru 3-2 yaptı.
     Maçta başka gol olmayınca Kumluca Belediyepor, sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Ev sahibi takımdan Oğuzhan, Osman, Murat ve Erdal, Çiğli Belediyespordan Ersen sarı kart, Feyzullah da ikinci sarı karttan kırmızı kart gören oyuncular oldu.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER