Futbol: Bölgesel Amatör Lig

Futbol: Bölgesel Amatör Lig -Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Hasip Ertürk istifa etti


MANİSA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grupta mücadele eden Salihli Belediyespor Teknik Direktörü Hasip Ertürkün geçen hafta oynanan Balçova Belediyespor maçı sonrası yönetime sunduğu istifası kabul edildi.
     Ertürk, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, sezon başında şampiyonluk parolası ile takımın başına geldiğini ancak Balçova Belediyespor karşısındaki puan kaybının ardından bu hedeflerinden uzaklaştıklarını ifade etti.
     Salihli Belediyespor yönetiminden büyük destek gördüğünü belirten Ertürk, bu desteğe ve güvene layık olmaya çalıştığını ancak şartların istifasını gerektirdiğini kaydetti.
     Ertürk şunları ifade etti:
     Balçova Belediyespor maçında puan kaybı nedeniyle şampiyonluk parolasından uzaklaştığımızı hissettiğim için onurlu bir insanın yapması gereken davranış şekli olarak yönetimden bu işi başaramadığım için affımı istedim. Maçtan sonra istifamı yönetim kuruluna sundum. Salı günüde istifamın kabul edildiği bana iletildi. Bütün Salihli halkından ve seyircisinden takımımızı şampiyonluğa ulaştıramadığım için özür diliyorum. Tek suçlu olarak kendimi görüyorum. Mustafa Uğur Okay gibi bir Belediye başkanını tanıdığım için şeref duyuyorum.
     Ertürkün istifasının ardından takımı geçici olarak takım kaptanı Veli Özdemirin çalıştırdığı öğrenildi.
    
     Muhabir: Çetin Karabıyık / Mustafa Yıldırım
<< Önceki Haber Futbol: Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER