Futbol: Maçın ardından

Futbol: Maçın ardından -Boluspor Teknik Direktörü Çetin: -İkinci yarı itibarıyla daha iddialı bir Boluspor izleyeceğiz


BOLU (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Bolusporun teknik direktörü Oğuz Çetin, İkinci yarı itibarıyla daha iddialı bir Boluspor izleyeceğiz dedi.
     Çetin, takımının 1-0 üstünlüğüyle sona eren 1461 Trabzon maçının ardından yaptığı açıklamada, galibiyetin ligdeki iddialarını sürdürmek açısından çok önemli olduğunu söyledi.
     Galibiyetin rakiplerle puan farkını kapatmak açısından 6 puan değerinde olduğunu belirten Çetin, Daha önemlisi Bolu şehrine, bu takımın başarılı olacağına inandırılması açısından bu maç çok önemliydi, 3 puan çok önemliydi şeklinde konuştu.
     3 haftadır takımının başında olduğunu anımsatan Çetin, Futbolcularımız bu 3 haftada son derece istekli ve arzulu olduklarını bana gösterdi. Birlikte oynamayı başarmak üzereyiz. Bunun en güzel örneğini de bu akşam gösterdik. Birlikte mücadele ettik. İstediğimiz gibi topa hakim olduk. Fazla pozisyon vermemekle birlikte, pozisyonlara girdik diye konuştu.
     Oyuncularını galibiyetten dolayı kutlayan Çetin, İlerleyen haftalarda çok daha iyi görüntüler ortaya koyacağız. Bizim inancımızı tüm şehre yansıtacağız. İkinci yarı itibarıyla daha iddialı bir Boluspor izleyeceğiz ifadelerini kullandı.
    
     -1461 Trabzonspor cephesi-
    
     1461 Trabzonsporun teknik direktörü Hamdi Zıvalıoğlu ise maçın başından itibaren gol yiyene kadar iyi mücadele ettiklerini anlattı.
     İstediğimiz kurguyu sahada oynamaya çalıştık diyen Zıvalıoğlu, Bunda da çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Golü bir anlık dikkat eksikliği nedeniyle yedik. Rakip için gol attıkları bölümden sonraki zaman daha kolaylaştı. Bunun nedeni bizim ofansif alanda daha fazla oyuncu bulundurmamız. Sahadan mağlubiyetle ayrıldık, bence hakkımız bu değildi diye belirtti.
    
     Muhabir: Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Futbol: Maçın ardından Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER