Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Çaykur Rizesporun Kazak oyuncuları kaleci Loria ve Smakov ikinci yarıdan umutlu


RİZE (A.A) - Çaykur Rizesporun Kazak oyuncuları kaleci David Loria ile defans oyuncusu Samat Smakov ikinci yarıda başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını söyledi.
     Loria, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilk yarıda istedikleri puanı toplayamadıklarını belirterek, İlk yarıda çok şansız puan kayıpları yaşamıştık ancak bunlar geride kaldı. Hocamız Mustafa Denizli ile yeni bir döneme başlıyoruz. Çok iyi bir çalışma dönemi geçirdik. İkinci yarının bizim için çok daha başka olacağını biliyoruz dedi.
     Ligde ikinci yarılarının her zaman daha zor olduğunu ifade eden Loria, Artık hiçbir şeyin telafisi olmayacak. Bunu bilerek hazırlanıyoruz. İkinci yarıda taraftarımızın desteğine çok daha fazla ihtiyacımız olacak. Taraftarlarımız da devreye girmeli diye konuştu.
     Devre arasında Kazakistanın Aktobe takımından transfer edilen Samat Smakov ise Rizespora transferinde milli takımdan arkadaşı Lorianın önemli rol oynadığı kaydederek, Lorianın yakın ilgisi, takım arkadaşlarım ve hocamızın desteği kısa sürede uyum sağlamamda etkili oldu. Rize bambaşka bir yer ve burada olmaktan mutluyum. Elimden gelen katkıyı sağlamak için mücadele edeceğim. Tek hedefimiz bir üst lige yükselmek. Sene sonunda bu sevinci birlikte yaşamak için çalışacağız şeklinde konuştu.
     Öte yandan, ikinci yarının ilk maçında pazar günü deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, Rizedeki çalışmalarını tamamladı.
     Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde Mehmet Cengiz Tesislerindeki antrenman basına kapalı gerçekleştirildi. Yeşil-mavili ekip, bugün Trabzondan hava yolu ile Adanaya, oradan da kara yolu ile Gaziantepe geçerek, hazırlıklarını Gaziantepspor tesislerinde sürdürecek.
     Yeşil-mavili ekipte, yeni transferler Florin Cernat, Oğuzhan Berber ve Samat Smakov da 19 kişilik kafilede yer aldı.
    
     Muhabir: Muhittin Sandıkçı
     Yayıncı: Murat Kaban

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER