Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Özköylü: -"32 haftanın 21 haftasını lider tamamlamış Erciyesspor, ligi lider bitirmeyi hak ediyor"


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, "32 haftanın 21 haftasını lider tamamlamış Erciyesspor, ligi lider bitirmeyi hak ediyor" dedi.
     Özköylü, Hacı Boydak Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, tek hedeflerinin kalan iki maçı kazanarak ligi lider bitirmek olduğunu söyledi.
     Spor Toto Süper Lige çıkmayı garantilemiş olmalarının kalan iki maçtaki oyunlarına olumsuz bir etkisi olmayacağını savunan Özköylü, şunları kaydetti:
     "32 haftanın 21 haftasını lider tamamlamış Erciyesspor, ligi lider bitirmeyi hak ediyor. O yüzden kalan iki maçımız bizim için şampiyonluktan daha önemli. Bizim için onur maçı olacak. Bizim olduğumuz konumdaki takımlar için her türlü dedikodular yapılabilir, nasıl olsa rahatlar diyebilirler. Asla ve asla böyle bir şey olmayacak. Kalan iki maça da ideal kadroyla çıkacağız. Her iki maçı da kazanmak için sahada olacağız. Bana bu maçta faydalı olamayacak futbolcu arkadaşlarıma bugünden itibaren izin veriyorum. Bana maçı kazandıracak futbolcularla sahaya çıkacağım. Manisaya da kazanmak için gideceğiz."
     Osman Özköylü, yorucu bir sezonu mutlu bir şekilde bitirmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:
     "Sezon başında birçok insanın şans bile tanımadığı Erciyesspor bu başarıya ulaştı. Başkanımıza çok şey borçluyuz. Her anlamda bize çok büyük desteler verdi. Maddi sıkıntı çekmedik ama parayla saadet olmuyor. Bu iş bir emek işidir, planlama işidir. Bu iş, doğru insanların doğruyu yapması işidir. Bu yüzden bizim emeğimizin arka plana atılmasını doğru bulmuyorum. At olur meydan olmaz, meydan olur at olmaz. At da olur meydan da olur, binecek yiğit olmaz. Burada başkan bir yiğit arıyordu. Biz de geldik o yiğit olduk. O meydanda çok şükür dolu dizgin koştuk. Bu işi ne tek başına Ziya Eren yaptı, ne Osman Özköylü yaptı, ne de bir başka birisi yaptı."
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin / İsmail İçer
     Yayıncı: Cemal Coşkun

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER