Futbol: PTT 1. Lig

Futbol: PTT 1. Lig -Samsunspor Teknik Direktörü Durmuş: -Acil 3 puana ihtiyacımız var


SAMSUN (A.A) - PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunsporun teknik direktörü Besim Durmuş, Acil 3 puana ihtiyacımız var dedi.
     Durmuş, Nuri Asan Tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Bucaspor ile golsüz berabere kaldıkları maça haftalardır özlenen galibiyeti almak için çıktıklarını ancak 2 puan kayıpla sahadan ayrıldıklarını söyledi.
     Samsunsporun büyük bir camia olduğunu belirten Durmuş, Herkesin beklentisi çok yüksek. Bugün itibarıyla acil 3 puana ihtiyacımız var. İlk yarının son 3 haftasında maksimum puanları alarak devreyi güvenli bir yerde tamamlamak istiyoruz diye konuştu.
     Deplasmanda hafta sonu oynayacakları 1461 Trabzon maçının önemli olduğuna dikkati çeken Durmuş, Karadeniz derbisinde iki takım karşılaşacak. Biz büyük bir camiayız, Samsunspor bir ekol. Ne olursa olsun biz derbi olarak değil, normal bir maç gibi bakıyoruz. 1461 Trabzon takımının Trabzonsporun altyapı takımı olduğunu ve ligdeki çıkışını biliyoruz. Ama ne olursa olsun ligde görüyoruz, favoriler değil maçı isteyen ve sakin oynayan takımlar galip geliyor ifadelerini kullandı.
     Trabzondan puan ya da puanlarla dönmeyi amaçladıklarını dile getiren Durmuş, nerede olursa olsun kazanmak için oynayacaklarını kaydetti.
     Bu arada kırmızı-beyazlılar, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı 1461 Trabzon maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Durmuş yönetiminde yaklaşık 1,5 saat çalışan oyuncular, taktik çalışmayla antrenmanı tamamladı.
    
     Muhabir: İlyas Gün
     Yayıncı: Orhan Topal

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER