Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Kayserispor Basın Sözcüsü Ortaköylüoğlu: -"Ligdeki konumumuzu belirleme adına Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet aldık"


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu, ligdeki konumlarını belirleme adına Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.
     Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftaların formda ekiplerinden Trabzonsporu mağlup ederek, haftayı 3 puanla kapattıklarını belirtti.
     Ligin son haftalarını en iyi şekilde tamamlamamak istediklerini vurgulayan Ortaköylüoğlu, şöyle devam etti:
     "Önemli ve zor bir karşılaşmaydı. Maçtan önce rakibimizle aynı puandaydık. Trabzonspor belli bir galibiyet serisiyle Kayseriye gelmişti. İyi mücadele ettik ve kazandık. Takımımız galibiyeti hak eden taraftı. Ligdeki konumumuzu belirleme adına Trabzonspor karşısında önemli bir galibiyet aldık. Taraftarımıza 3 puan hediye ettiğimiz için mutluyuz. Artık önümüzde iki maç kaldı. Bu karşılaşmalarda alacağımız puanlar, sezon sonunda puan cetvelindeki yerimizi belirleyecek. Rehavete girmeden çalışmalarımızı iyi bir şekilde sürdürerek ligi bitirmeyi arzu ediyoruz."
     Ortaköylüoğlu, yönetim olarak, Trabzonspor maçındaki desteklerinden dolayı taraftara teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Ersin Altınsoy
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER