Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Bursaspor, yarın Gençlerbirliği ile yapacağı maç için Ankaraya gitti


BURSA (A.A) - Bursaspor kafilesi, yarın Gençlerbirliği ile deplasmanda oynanacak karşılaşma için Ankaraya hareket etti.
     Teknik Direktör Hikmet Karaman, Özlüce Tesislerinde, kafilenin hareketinden önce gazetecilere yaptığı açıklamada, Gençlerbirliği maçının, özellikle genç oyuncuların kendilerini göstermesi bakımından önemli bir fırsat olacağını söyledi.
     Sahaya, genç oyunculardan kurulu bir takımla çıkacaklarını dile getiren Karaman, şöyle konuştu:
     "Birçok oyuncumuza hazırlık kampına daha iyi dönebilmeleri için izin verdik. Genç oyuncularımız bizimle antrenmanlara çıkıyordu. Bu maç, onları görmek için önemli bir fırsat. Genç oyuncularımız, Önümüzdeki sezon bu kadronun içinde biz de yer almak istiyoruz diyorsa bunun için işaret vermeli. Sonuçta ekonomik anlamda getirisi olan bir müsabaka. Kazanmak için gereken mücadeleyi ortaya koyacağız. İnsanların akıllarında son maçlar kalır. İnşallah güzel bir maç olur."
     Genç oyunculardan Batıcan Aday ise bu sezon yürüttükleri çalışmaların karşılığını bu maçta almak istediklerini bildirdi.
     Karamanın görev vermesi halinde kendisini göstermek istediğini anlatan Aday, "Bursaspor altyapısının ne kadar önemli olduğunu göstermek istiyoruz. Her zaman hayalim, Bursaspor (A) takımında forma giymekti. Çok heyecanlıyım" değerlendirmesinde bulundu.
     Ozan Tufan da maça "galibiyet" parolasıyla çıkacaklarını ifade etti.
     Yolculuk öncesi, 26 yaşına giren orta saha oyuncusu Murat Yıldırımın doğum günü, takım otobüsünün yanında pasta kesilerek kutlandı.
     Yeşil-beyazlı kulübün ikinci başkanı Recep Bölükbaşı ile yöneticilerden Necmettin Kocamanın uğurladığı kafilede, teknik heyet ve diğer görevlilerin yanı sıra futbolcular İbrahim Öztürk, Tuncay Şanlı, Bekir Sevgi, Şener Özbayraklı, Musa Çağıran, Ferhat Kiraz, Hakan Aslantaş, Harun Tekin, Murat Yıldırım, Barış Örücü, Aziz Eraltay, Okan Deniz, Okan Kocuk, Mustafa Sevim, Mustafa Acun, Ozan Tufan, Batıcan Aday, Doğanay Kılıç, Mert Ilıman, Taha Can Velioğlu, Süheyl Çetin, Furkan Soyalp, Aykut Turan, Batuhan Altıntaş yer aldı.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Sedat Gök
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER