Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Gaziantepsporlu futbolcular ile teknik heyete, 250 bin TL galibiyet primi verildi


GAZİANTEP (A.A) - Spor Toto Süper Ligde Ordusporu yenen Gaziantepsporlu futbolcular ile teknik heyete, 250 bin TL galibiyet primi verildi.
     Vali Erdal Ata, Celal Doğan Tesislerinde kırmızı-siyahlı ekiple bir araya gelerek, iş adamları, sanayi ve ticaret odası ile belediyelerden toplanan parayı kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve teknik direktör Bülent Uyguna verdi. Ata, Gaziantepsporun Ordusporu yenerek aldığı 3 puanın, 6 puan değeri taşıdığını söyledi.
     Kırmızı-siyahlıların son 2 yıldır bazı nedenlerden dolayı sıkıntı yaşadığını belirten Ata, Gaziantepspor şu anda puan sıralamasında hak ettiği yerde değil. Önümüzde 8 haftalık maraton kaldı. Temennimiz aynı başarıyı kalan haftalarda da göstermeniz. Bu takımda forma giyen hiçbir futbolcunun alacağı kalmaz. Bu konudan emin olabilirsiniz dedi.
     Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey de takımdan, Eskişehirspor maçında da aynı başarıyı beklediklerini vurgulayarak, Başarı sizden, destek bizden diye konuştu.
     AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ise Gaziantepsporun galibiyetlerinin sürmesini beklediklerini ifade ederek, kulübün başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını kaydetti.
     Vali Atadan parayı teslim alan kulüp başkanı İbrahim Kızıl, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.
     Kulübe, Sanko Holding 50, Naksan Holding 50, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi 25, Gaziantep Sanayi Odası 25, Gaziantep Ticaret Odası 25, Şahinbey Belediyesi 25, Şehitkamil Belediyesi 25 ve AK Parti İl Başkanlığı 25 bin TL bağışladığı bildirildi.
    
     Muhabir: Adem Yılmaz / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER