Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig -Ligde kalabilme mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı -Teknik Direktör Kutlu: Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece sonuna kadar mücadele edeceğiz


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Ligde kalabilme mücadelesi veren Mersin İdman Yurdu, Galatasaray maçının hazırlıklarına başladı.
     Macit Özcan Spor Kompleksinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışmalarını sürdüren kırmızı-lacivertli ekip, yağmur altında ısınma hareketleriyle başladığı idmanda, kaleye şut çalışması yaptı.
     Kutlu, idman öncesinde AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Beşiktaş ile karşılaştıklarını hatırlatarak, aslında bu maçı kesinlikle kazanmaları gerektiğini dile getirdi. Sahada kazanmak adına çok önemli işler yaptıklarını anlatan Kutlu, Beşiktaş maçında bundan önceki maçlara nazaran iyi bir Mersin İdman Yurdu vardı. Ama yenildik. Çeşitli şanssızlıklar ve hakem hataları da buna eklenince kazanamadık dedi.
     Önlerinde 7 haftalık bir periyotun kaldığına dikkati çeken Kutlu, şöyle devam etti:
     Matematiksel olarak şansımız devam ettiği sürece sonuna kadar mücadele edeceğiz. Beşiktaş maçı kazanmak adına bir çok şey yaptığımız ama kaybettiğimiz bir maç oldu. Bizim adımıza çok şanssız bir geceydi. Bundan sonraki maçlara daha iyi motive olup, matematiksel şansımız devam ettiği sürece kazanmak adına çalışacağız.
     Kutlu, bu hafta deplasmanda Galatasaray ile mücadele edeceklerini, bu yüzden maça çok iyi motive olmaları gerektiğinin bilincinde davrandıklarını belirterek, şöyle konuştu:
     Galatasaray da Beşiktaş gibi şampiyonluğa oynayan bir takım. Galatasaray, güçlü ve önemli oyuncuları olan bir takım. Ama bizim için de her maç bir final. Bundan sonra bulunduğumuz pozisyon itibariyle Galatasaray, Beşiktaş veya Bursa kimle oynarsak oynayalım, kazanmak zorundayız. Önemli bir maç, İnşallah iyi bir sonuçla döneriz.
     Kutlu, Galatasarayın Real Madrid ile karşılaşmasının kendi maçlarını nasıl etkileyeceği yönündeki soruya da Bizden 3 gün önce maç yapmış olacaklar. Bazı oyuncularında yorgunluk olabilir ama çok geniş kadroları var. Oyuncu değişiklikleriyle bu yorgunluğu atlatabileceklerini düşünüyorum. Neticede Real Madrid ile oynadılar. Bu yüzden moral ve motivasyon olarak Galatasarayı çok etkileyeceğini düşünmüyorum diye yanıt verdi.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto Süper Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER