Galatasaray Kulübünün Van İçin 1iz Projesi

Galatasaray Kulübünün Van İçin 1iz Projesi -Sarı kırmızılı kulübün tekerlekli sandalye erkek ve kadın basketbol takımı oyuncuları Vanda bir gösteri maçı yaptı


VAN (A.A) - Galatasaray Kulübünün, tekerlekli sandalye erkek ve kadın basketbol takımı oyuncuları Van İçin 1iz sosyal projesi kapsamında Vanda gösteri maçı yaptı.
     Proje kapsamında Vana gelen Galatasaray Spor Kulübü Sportif A.Ş. Genel Müdürü ve İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan, yönetim kurulu üyeleri Sedat Doğan ve Emir Sarıgül ile sarı kırmızılı sporcular, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ile Van Rescate Otelde yemekte buluştu.
     Arıboğan, yemekte Bakan Şahine 52 numaralı Galatasaray forması hediye etti.
     Bakan Şahin, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Galatasarayın Türkiyenin önemli kulüplerinden birisi olduğuna değinerek, sarı kırmızılıların Vana gelmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Galatasaray başta olmak üzere Türkiyedeki diğer kulüplerin ülkenin herhangi bir yerinde meydana gelen bir sıkıntıda onu paylaşma sorumluluğunu yerine getirdiğini ifade eden Şahin, şunları söyledi:
     Galatasaray takımının Van için 1iz projesiyle bugün Vanda olması bu duygunun bir ifadesidir. Vandaki insanımızın gününü ve geleceğini daha mutlu kılmak için, gençlerimizin umudunu güçlendirmek için bu yolculuğu gerçekleştirdiler. Spor hayatımızın bir parçası. Sporla hayatın anlamlaşması, güzelleşmesi lazım. Galatasaray bu anlamda buraya renk kattı.
     Galatasaray Kulübü yöneticileri daha sonra Vali Münir Karaloğuluna da ziyarette bulunarak, kendisine 65 numaralı Galatasaray forması hediye etti. Karaloğlu ise Glatasaraylı yöneticilere plaket verdi.
     Valilik ziyaretinin ardından Güzel Sanatlar Anadolu ve Spor Lisesi spor salonunda Galatasaray tekerlekli sandalye erkek ve kadın basketbol takımı gösteri maçı yaptı. Maça Vanlı Galatasaray taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. Maç sonunda basketbolcular, sevenleriyle hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı.
     Gösteri maçını Vali Karaloğlu ile Arıboğan, Galatasaray Yönetim Kurulu üyeleri Sedat Doğan, Emir Sarıgül de izledi.
    
     Muhabir: Yunus Okur / Yahya Öylek / Hüseyin Yeşilkavak
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Galatasaray Kulübünün Van İçin 1iz Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER