Gazeteci

Gazeteci-Yazar Güzelden 21. Yüzyılda Türkiyenin Vizyonu konferansı


KONYA (A.A) - Konya Büyükşehir Belediyesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesinin düzenlediği Şehir Konferanslarına konuk olan Gazeteci-Yazar Hasan Celal Güzel, son 10 yıl içinde Türkiyenin büyük mesafeler aldığını söyledi.
     Mevlana Kültür Merkezi Sultan Veled Salonunda düzenlenen programda konuşa Güzel, Türkiyenin önünde 2 kızıl elmasının bulunduğunu, bunların 2023 ve 2071 olduğunu belirtti.
     Son 10 yıl içinde Türkiyenin büyük mesafeler aldığını Güzel, 21. yüzyılda Türkiyenin liderliğinde, bütün Müslüman-Türk dünyasının ve İslam dünyasının ileri gitmesi en büyük idealimiz ve vecibemizdir dedi.
     Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek de konferansın şehir vizyonuna katkı yapacağını, Türkiyenin vizyonunun, şehirlerin ve insanların da vizyonu olduğunu dile getirdi.
     Konuşmaların ardından AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Şeker ile KTO Karatay Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Okka, Hasan Celal Güzele çeşitli hediyeler takdim etti.
    
     Muhabir: Sayed Khodaberdi Sadat
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER