Yakutiye Belediye Başkanı Korkut:

Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Futbol ve oyun alanları gençleri kötülüklerden korur


ERZURUM (A.A) - Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Futbol ve oyun alanları gençleri kötülüklerden korur dedi.
     Korkut, yaptığı yazılı açıklamada, çocukların her zaman oyun istediğini, onlara oyun zamanı, oyun alanı vermek gerektiğini belirtti.
     Yaşam alanı bırakılmayan gençler ve çocuklar için yoğun bir uğraş verdiklerini ifade eden Korkut, lamasında şunlara değindi:
     Üç yıllık görev süremizde 42 park, 2 mesire alanı ve 25 mahallede kurduğumuz oyun ve futbol sahaları ile çocuklara, gençlere, ailelere yaşam alanları kazandırdık. Çocuklarınız, gençleriniz, yaşlılarınız, aileleriniz için vakitlerini geçirebilecekleri alanları kurmak durumundasınız. Bir semt düşünün, binlerce insan yaşıyor ancak orada bir park, mesire alanı, oyun alanları, spor tesisleri bulunmuyor. Çocukların, gençlerin enerjisini harcayabilecekleri, yaşlılarınızın vakit geçirebilecekleri, ailelerin piknik yapabilecekleri alanlar inşa etmeniz gerekiyor. Canlı toplumun unsurlarını arasında bunlar vardır.
     Biz çocuklarımız ve gençlerimiz için oyun alanları, futbol, basketbol sahaları inşa ediyoruz diyen Korkut şunları kaydetti:
     Miraç mahallesinden Aşağı Sanayiye, Dağ Mahallesinden Şükrü Paşaya, Şehitlerden İstasyon Mahallesine kadar Yakutiye ilçe sınırlarının her noktasında, zengin veya yoksulların oturdukları semt ayrı gözetmeden oyun alanları kuruyoruz. Oyun alanları ve futbol sahalarımız, gençliğimizi kötü alışkanlıklardan koruyacağı gibi, bedenen de sağlıklı yetişmelerine imkan verecektir. Futbol ve oyun alanları gençleri kötülüklerden korur.
    
     Muhabir: Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber Yakutiye Belediye Başkanı Korkut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER