Gaziantepte yapı malzemeleri semineri

Gaziantepte yapı malzemeleri semineri


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantepte, Yapı Malzemelerinin Piyasa Gözetimi ve Denetimi Hizmetlerinin Artırılması konulu seminer düzenlendi.
     Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdür Yardımcısı Hasan Yurduseven, bir otelde düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, ihtiyaç olan güvenli yapının ancak güvenli yapı malzemeleriyle elde edilebileceğini belirtti.
     Yurduseven, benzer seminerin 10 ilde, 81ili kapsayacak şekilde gerçekleştirilmesinin planlandığını ifade etti.
     Yurduseven, şunları kaydetti:
     Bakanlığımız yapı malzemeleri mevzuatı yanında üretimi ve kullanılması süreçlerinde de güvenirliğinin temini maksadıyla gerekli eğitim ve denetimlerini sürdürmektedir. Eğitim seminerleri Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı, kamu kurum ve kuruluşları, meslek odaları, yapı denetim kuruluşları, dernekler, üreticilerimiz ve kullanıcılarımızın katılımı ve katkılarıyla daha da verimli hale gelecektir.
     Vali Yardımcısı Nursal Çakıroğlu ise yapı sektörünün ekonominin damarında dolaşan kan misali yaklaşık 3 bin sektörü beslediğine dikkati çekti. Çakıroğlu, toplum hayatında nitelikli ve güvenli konut yapımı, kaliteli yapı malzemelerinin kullanımının önemine değindi.
    
     Muhabir: Gaziantep
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Gaziantepte yapı malzemeleri semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER