Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel

Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel sularına kapılması -İtfaiye ekiplerinin başlattığı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor -Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yalım: Otobüste tam olarak kaç kişinin bul


GAZİANTEP (A.A) - Gaziantep-Şanlıurfa D400 kara yolunda, bir yolcu otobüsü ve otomobilin sel sularına kapıldığı olayla ilgili bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.
     Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı arama kurtarma ekipleri, Hayrat Karakolu mevkisinde sel sularında kaybolduğu belirtilen kişileri bulmaya yönelik gece saatlerinde başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.
     Yaklaşık bir kilometrelik alanda yürütülen çalışmalarda, zaman zaman itfaiye ekiplerinin oluşan balçık nedeniyle güçlük çektiği görüldü.
     Kara yolunda ulaşımın normal akışına döndüğü ve suların çekildiği bölgede, sel sularının yer yer yaklaşık 3 metreye kadar yükseldiği tespit edildi.
     Bölgede çok sayıda zeytin ağacının zarar gördüğü olayda, kara yolunun bazı bölgelerinde ise büyük oyuklar meydana geldi.
     İtfaiye ekiplerinin söz konusu bölgedeki su tahliyesine yönelik çalışmaları da sürüyor.
    
     -Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Yalım
    
     AA muhabirinin telefonla görüştüğü Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Ömer Yalım, olay anından itibaren başlattıkları yoğun çalışmanın devam ettiğini belirtti.
     Şu ana kada 3 kişinin cesedinin bulunduğunu hatırlatan Yalım, şunları kaydetti:
     Otobüste tam olarak kaç kişinin bulunduğuna yönelik net bilgi yok. Ancak bölgede bir kişinin daha bulunduğuna yönelik güçlü ihtimaller var. Suların çekilmesinin ardından çalışmalarımızı daha kolay yürüteceğimiz inancındayım.
    
     Muhabir: Rauf Maltaş - Yasin Dikme / Sevil Çelik
     Yayıncı: İsmail Fidan
<< Önceki Haber Gaziantepte yolcu otobüsü ve otomobilin sel Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER