Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Nevşehir Milletvekili Gizligider: Bayram gününün sevinç ve coşkusunu kana bulayan, ülkemize ve milletimize Bayram tadını zehir etmeyi amaçlayan terör saldırısı, yüreğimizi dağladı


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, Gaziantepteki terör saldırısını kınayarak, Bayram gününün sevinç ve coşkusunu kana bulayan, ülkemize ve milletimize Bayram tadını zehir etmeyi amaçlayan terör saldırısı, yüreğimizi dağladı dedi.
     Gizligider, yaptığı açıklamada, İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramını kutladığı bir günde Gaziantepte yapılan saldırıyı kınadığını söyledi.
     Bayram gününün sevinç ve coşkusunu kana bulayan, ülkemize ve milletimize Bayram tadını zehir etmeyi amaçlayan terör saldırısı, yüreğimizi dağladı diyen Gizligider, Bayram günü kalplerimizdeki sevinci sızıya, gözlerimizdeki ışıltıyı gözyaşına dönüştüren, küskünlüklerin ortadan kalktığı bir günde kan dökerek huzurumuzu bozanların, vicdanını da yitirenlerin bizi bölmek için verdikleri mücadelede açılan yarayı, milletimizin birlik ve beraberliği, sağduyusu kapatacaktır diye konuştu.
     Yıllardır süregelen hedefler doğrultusunda Türkiyenin güney sınırlarında yaşanan olayları kopya ederek Türkiyede sahnelemeye arzulanan hain terör örgütünün, en güzel cevabı milletten ve milletin gözbebeği ordudan hak ettiği biçimde alacağını ifade eden Gizligider, şunları kaydetti:
     Bayram öncesi Tunceli Ovacıkta kendisini kaçıranları Halk savaşçısı ve Kardeş olarak tanıtan milletvekilinin de, yine bayram öncesi Şırnakta yolunu kesenlere evladına hasret ana gibi sarılmaya doyamayan milletvekillerinin de artık bu hain terör saldırıları karşısında dik duruş sergilemelerinin zamanı geldi de, geçiyor bile. Kan dökeni ve kendisini dağda alıkoyanı kardeş olarak gören, eli silahlı teröristi evlat gibi saran zihniyetin değerlendirmesini de milletimizin takdirine bırakıyorum.
     Artık şunu herkes çok iyi bilmelidir ki terörün sonu gelmektedir. Böyle saldırılar yaparak bizleri böleceğini düşünenler yanılıyorlar. Türkiye her zaman olduğu gibi tek vücut halinde teröre karşı kenetlenmiş bir durumdadır. Tüm Türkiye şunu çok iyi bilmelidir ki PKKnın sonu gelmek üzeredir.
     Ben bu duygular içerisinde hain saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet yakınlarına ve tüm Türkiyeye başsağlığı diliyorum.
    
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER