Gaziantepteki patlama

Gaziantepteki patlama -Türk-İş Genel Mali Sekreteri Atalay: -Gaziantepte kundaktaki bebeği öldüren, vatandaşlarımızı katleden terör karşısında herkes saflarını belli etmek zorundadır -Zaman, birlik ve beraberlik, tek vüc


SAKARYA (A.A) - Türk-İş Genel Mali Sekreteri Ergün Atalay, Gaziantepte kundaktaki bebeği öldüren ve vatandaşları katleden terör karşısında herkesin safını belli etmek zorunda olduğunu belirterek, Zaman, birlik ve beraberlik, tek vücut olma zamanıdır dedi.
     Atalay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantepteki bombalı saldırı nedeniyle bayram sevincini yaşayamadıklarını kaydederek, terör karşısında ülkede yaşayan herkesin sorumluluğunu yerine getirmesi gerektiğini dile getirdi.
     Terör olayları nedeniyle Ramazan Bayramını kutlayamadıklarını anlatan Atalay, Dün Gaziantepte, ondan önceki gün Hakkaride ve yine Şırnakta minibüsün devrilmesi sonucu 9 askerimiz şehit oldu. Gazi unvanını alan Gaziantepte kundaktaki bebeği öldüren, vatandaşlarımızı katleden terör karşısında herkes saflarını belli etmek zorundadır diye konuştu.
     Siyasi partilere önemli görevler düştüğünü vurgulayan Atalay, PKK terörü karşısında Türk milleti, özellikle başta TBMM, bugün Gaziantepte, tüm siyasiler cenazede. Tüm partilerimizin TBMMde teröre karşı yan yana omuz omuza mücadele etmesini istiyoruz şeklinde konuştu.
    
     -TBMM, terör karşısında kol kola hareket edecek-
    
     Atalay, Türkiyedeki farklı görüşlerin zenginlik olduğuna dikkati çekerek, terör konusunda herkesin tek vücut olması gerektiğini vurguladı.
     TBMM, terör karşısında kol kola hareket edecek, kitle örgütleri de bu şekilde çalışacak diyen Atalay, bazı karanlık ve kirli ellerin Suriye, Irak ve Mısırda yaşananları Türkiyede de uygulamak istediğini söyledi.
     Terörün birlik ve beraberlik içinde sona erdirilebileceğine işaret eden Atalay, İşçi topluluğu olarak, bizim de sıkıntılarımız var ama zamanı değil. Zaman, birlik, beraberlik ve tek vücut olma zamanıdır. Terör karşısında herkes elinden geleni yapmak mecburiyetindedir. Yaparsak, çocuklarımıza güzel ve güçlü bir Türkiye bırakırız, yapmazsak bunun bedelini herkes öder ifadelerini kullandı.
     İşçilerin de terör saldırıları nedeniyle huzursuz şekilde işbaşı yaptığını kaydeden Atalay, terör meselesinde Türk-İş olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını, herkesin aklını başına alması ve safını belli etmesi gerektiğini sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Enes Duran / Mehmet Özcan / Atakan Çelik
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Gaziantepteki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER